BDP'li milletvekili PKK'yı Vali'ye ÅŸikayet etti   Konuyu açan: Güncelajans   Ä°lk Mesaj: 12-28-2012 (09:09)   Son Mesaj: 12-28-2012 (09:09)    Cevap: 0    Gösterim: 360  

    12-28-2012

    BDP'li milletvekili PKK'yı Vali'ye şikayet etti

    BDP'li milletvekili PKK'yı Vali'ye şikayet etti
    BDP'li milletvekili PKK'yı Vali'ye şikayet etti

    Siirt Valisi Aydın, Barış ve Demokrasi Partili (BDP) bir milletvekilinin kendisine terör örgütü PKK ile itirafta bulunduğunu söyledi.

    Siirt Valisi Aydın, Barış ve Demokrasi Partili (BDP) bir milletvekilinin kendisine terör örgütü PKK ile itirafta bulunduÄŸunu söyledi. Adam kaçırıyor, haraç kesiyorlar...Â*90'lı yıllara damgasını vuran derin yapının yerini ÅŸimdilerde bölücü terör örgütü aldı.Â*Acıların en büyüğünü ise şüphesiz yöre halkı yaşıyor.Ancak onlarda terör korkusundan ses çıkaramıyor. Â*Korkusuzca konuÅŸabilenler ise bir elin parmağını geçmiyor.Â*O az sayıdaki kiÅŸinin arasına ÅŸimdiler de bir BDP'li milletvekili eklendi.Â*

    BDP'li vekil Siirt Valisi Ahmet Aydın'la görüşmesinde örgütün vatandaşlara yaşattıklarını özetledi.

    Siirt Valisi Ahmet Aydın; "Bir sohbette hakikaten özeleştiri gibi söyledi. Yani bundan 30-40 yıl önce derin devletin jitemin veya devletin yaptığını şimdi bizimkiler yapıyor bunu direk bana söyledi" diye konuştu.

    Valinin ismini açıklamadığı milletvekili Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını da bakın hangi sözlerle itiraf etmiş.

    Vali Aydın;Â*"Devletin bu günlerde ÅŸeffaflıkla sıfır toleransla hiçbir iÅŸkence olmadan hukuk çerçevesinde yerine getirdiÄŸini fakat tam tersine maalesef teröristlerin insan kaçırdığını yol kestiÄŸini çok maalesef zulüm ettiÄŸini kendi itiraf etti" dedi.

    Siirt Valisinin ise kandırılarak dağa çıkarılanlara bir çağrısı var.

    "Gelin teslim olun"

    Kaynak: TRT Haber





    BDP'li milletvekili PKK'yı Vali'ye şikayet etti Yorumları