BaÅŸbakan ErdoÄŸan ODTÃœ Rektörü ile görüşecek   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 12-27-2012 (09:09)   Son Mesaj: 12-27-2012 (09:09)    Cevap: 0    Gösterim: 429  

    12-27-2012

    Başbakan Erdoğan ODTÜ Rektörü ile görüşecek

    Başbakan Erdoğan ODTÜ Rektörü ile görüşecek
    Başbakan Erdoğan ODTÜ Rektörü ile görüşecek

    Başbakan Erdoğan, Göktürk 2 Uydusu'nu fırlatma töreni sırasında ODTÜ'de yaşanan olaylar ve sonrasında yaşananlarla ilgili ODTÜ Rektörü Prof. Ahmet Acar ile görüşecek.

    BaÅŸbakan ErdoÄŸan, Göktürk 2 Uydusu'nu fırlatma töreni sırasında ODTÃœ'de yaÅŸanan olaylar ve sonrasında yaÅŸananlarla ilgili ODTÃœ Rektörü Prof. Ahmet Acar ile görüşecek. Göktürk-2 uydusunun fırlatma törenleri öncesinde ODTÃœ'de çıkan olayları eleÅŸtiren ve çıkan olaylarda yer alan öğrencileri destekleyen akademisyenlere karşı, "O profesörler mesleÄŸi bıraksınlar, meydanlara insinler" ifadelerini kullanan BaÅŸbakan ErdoÄŸan bugünÂ* BaÅŸbakanlık Resmi Konut'ta Acar'ı kabul edecek.

    Acar'ın randevu talebi üzerine gerçekleşecek olan görüşme saat 14.00'da başlayacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar ile bir araya gelecek.

    Başbakanlık kaynaklarından elde edilen bilgiye göre; Başbakan Erdoğan, bugün saat 14.00'da ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Acar'ı Başbakanlık Resmi Konutu'nda kabul edecek.

    ODTÜ'de öğrenciler derslere girmiyor mu? Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)'nde, öğrencilerin dersleri boykot ettiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

    ODTÜ'de 10 yıldır sular durulmuyor Göktürk-2 uydusu için ODTÜ yerleşkesi TUBİTAK Uzay Bilimleri ve Teknolojileri Araştırma Merkezinde düzenlenen tören sırasında çıkan olaylarla nedeniyle tartışmaların hedefi olan ODTÜ çıkan öğrenci olaylar nedeniyle son 10 yıldır gündemde sık sık yer aldı.

    'Onlar AKP rektörleri' dedi ODTÜ'ye sahip çıktı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ODTÜ'de yaşanan gerginlik ve Erdoğan'ın olayla ilgili sözlerini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, Levent Kırca'yla ilgili son polemik için de konuştu.

    Erdoğan: O akademisyenler görevini bıraksın Başbakan Erdoğan, Tunus Başbakanı ile düzenlediği ortak basın toplantısında gazetecilerin böcek ve ODTÜ ilgili sorularına cevap verdi.

    33 üniversiteden ODTÜ'deki olaylara tepki Yurt genelinde 33 üniversiteden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve devletin üst düzey temsilcilerinin ODTÜ'deki bir törene gelişinde yaşanan şiddet olaylarına tepki gösterildi.

    10 maddede ODTÜ'deki eylemin perde arkası Göktürk 2 uydusunun fırlatılma töreni sırasında Başbakan'ı protesto bahanesiyle ODTÜ'de yaşanan olaylarla ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Gazeteci Fuat Uğur'a göre 10 maddede ODTÜ'de yaşananların perde arkası:

    YÖK'ten ODTÜ olayları ile ilgili soruşturma YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya'nın ODTÜ'deki olaylarla ilgili YÖK Denetleme Kurulu'nu görevlendirdiği öğrenildi.

    ODTÃœ Rektörünü tehdit etmiÅŸler... ODTÃœ'de BaÅŸbakan'ı ‘molotofla protesto' eden grubun olayın ardından Rektör Acar'ı üniversite binasında tehdit ettiÄŸi ve ?Polisin ODTÃœ'ye giriÅŸini kınayacaksınız? ÅŸeklinde ÅŸartlar dayattığı ortaya çıktı.

    ODTÜ, ''yaşanan şiddeti'' kınadı ODTÜ, Çin'den fırlatılan Göktürk-2 uydusu için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı tören sırasında ''yaşanan şiddeti'' kınadı.

    ODTÜ'de Erdoğan'a protesto Göktürk-2 uydusunun fırlatma töreni için ODTÜ'ye gelen Başbakan Erdoğan protesto edildi. Polis ekipleri, öğrencilere tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.





    Başbakan Erdoğan ODTÜ Rektörü ile görüşecek Yorumları