Levent Kırca 'Halt ettim' dedi, özür diledi   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 12-26-2012 (10:13)   Son Mesaj: 12-26-2012 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 365  

    12-26-2012

    Levent Kırca 'Halt ettim' dedi, özür diledi

    Levent Kırca 'Halt ettim' dedi, özür diledi
    Levent Kırca 'Halt ettim' dedi, özür diledi

    Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı "Sanatçılar Gecesi"nde yaptığı açıklamalarla tepki çeken Levent Kırca CHP lideri hariç herkesten özür diledi.

    Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı "Sanatçılar Gecesi"nde yaptığı açıklamalarla tepki çeken Levent Kırca CHP lideri hariç herkesten özür diledi. "KILIÇDAROĞLU HARİÇ HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM"

    Kılıçdaroğlu'nu "Geceyi parti propagandasına çevirmekle" suçlayan Kırca, "Yanlış bir kelime kullanmış olabilirim, dilim sürçtü, o yüzden özellikle kadınlarımızdan ve CHP'ye gönül verenlerden özür dilerim ancak Kılıçdaroğlu'ndan özür dilemem" dedi.

    "İÇKİ DE SİGARA DA İÇMİYORUM"

    Ulusal Kanal'da açıklamalarda bulunan Levent Kırca, yaptığı sarhoş taklitleriyle ilgili de "Ben hayatım boyunca sigara da içki de kullanmadım" şeklinde konuştu.

    Levent Kırca Mehmet Ali Birand'ı da çıldırttı! Gündemin tartışmalı ismi Levent Kırca'nın arsı ardına patlattığı bombalara bir tepki de M. Ali Birand'dan geldi. Kanal D Haber'in usta anchormani, Kırca'nın üç ünlü sanatçıyı hedef alan "vatan haini" suçlamasını canlı yayında yorumladı.





    Levent Kırca 'Halt ettim' dedi, özür diledi Yorumları