Abdullah Öcalan'la ilgili o iddiaya ne dedi?   Konuyu açan: Savrozi   Ä°lk Mesaj: 12-25-2012 (09:12)   Son Mesaj: 12-25-2012 (09:12)    Cevap: 0    Gösterim: 311  

    12-25-2012

    Abdullah Öcalan'la ilgili o iddiaya ne dedi?

    Abdullah Öcalan'la ilgili o iddiaya ne dedi?
    Abdullah Öcalan'la ilgili o iddiaya ne dedi?

    İmralı Cezaevi'nde yatan teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın ikinci eşi olduğu ve bir çocuk yaptığı öne sürülen Meral Kıdır ilk kez konuştu. Kıdır, iddialar hakkında neler söyledi?

    İmralı Cezaevi'nde yatan teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın ikinci eşi olduğu ve bir çocuk yaptığı öne sürülen Meral Kıdır ilk kez konuştu. Kıdır, iddialar hakkında neler söyledi? Habertürk'ün telefonla ulaştığı Kıdır, ?Hiç kimseyle konuşmak istemiyorum? dedi ve Öcalan'ın eşi olduğu iddialarını reddederek, iddiaları ortaya atanlar hakkında mahkemeye gideceğini söyledi. Kıdır'ın babasının göçmen kökenli bir astsubay olduğu, babasının görevi nedeniyle Eskişehir'de doğduğu belirtildi.

    ‘SONRADAN ORTAYA ÇIKTI'

    Meral Kıdır'ın Öcalan'ın eşi olduğu iddialarını reddeden bir yakını, "Yakalandığı dönemde hazırlanan polis fezlekesinde bile böyle bir iddia yoktu. Zaten Suriye'de kaldığı dönemi bilen bir itirafçının ifadeleriyle mahkûm oldu. Polisin o dönem hazırladığı dosyada bile Öcalan'ın eşi ya da sevgilisi olduğuna dair bir iddia yoktu. Öcalan ile evlendiği iddiası Ergenekon davasıyla ortaya atıldı. Sadece Öcalan değil, örgütün başka yöneticileriyle evlendiğine dair iddialar da ortaya atıldı. Bunların hiçbiri doğru değil" diye konuştu.

    EMEKLÄ° MAAÅžI ASTSUBAY BABADAN

    Meral Kıdır'la ilgili ilginç bir detay da ortaya çıktı. Kıdır cezaevinden çıktıktan sonra hayatını kaybeden babasının emekli maaşını almaya baÅŸladı. MaaÅŸ kesilince Kıdır avukatları aracılığıyla mahkemeye baÅŸvurup emekli maaşını istedi. 5 yıl süren dava sonunda birikmiÅŸ alacaklarını da alan Kıdır, halen babasının emekli maaşıyla geçiniyor.Â*

    Abdullah Öcalan'ın ikinci eşi deşifre oldu Abdullah Öcalan'ın Kesire Öcalan'dan başka bir kadınla da evliliği olduğu ortaya çıktı. Kürt olmayan Eskişehirli bir albayın kızı olan bu isimle ilgili olarak çarpıcı ifadeler var!

    Kaynak: Habertürk





    Abdullah Öcalan'la ilgili o iddiaya ne dedi? Yorumları