Muhteşem Yüzyıl'a suç duyurusuna tehdit iddiası   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 12-22-2012 (09:13)   Son Mesaj: 12-22-2012 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 398  

    12-22-2012

    Muhteşem Yüzyıl'a suç duyurusuna tehdit iddiası

    Muhteşem Yüzyıl'a suç duyurusuna tehdit iddiası
    Muhteşem Yüzyıl'a suç duyurusuna tehdit iddiası

    ''Muhteşem Yüzyıl'' adlı TV dizisinin yönetmenleri Yağmur Taylan ve Durul Taylan adına açıklama yapan avukatları, müvekkillerine yönelik tehdit iddiasının gerçek dışı olduğunu öne sürdü.

    ''Muhteşem Yüzyıl'' adlı TV dizisinin yönetmenleri Yağmur Taylan ve Durul Taylan adına açıklama yapan avukatları, müvekkillerine yönelik tehdit iddiasının gerçek dışı olduğunu öne sürdü. Avukat Ömer Durak, ''Müvekkillerim kimseyi tehdit etmedikleri gibi, şikayette bulunduğu belirtilen şahsı tanımamaktadır'' dedi.

    Yağmur Taylan ve Durul Taylan'ın avukatı Ömer Durak, yaptığı yazılı açıklamada, ''Muhteşem Yüzyıl'' adlı TV dizisinin yönetmenliğini üstlenen müvekkilleriyle ilgili ''tehdit'' iddiasıyla savcılığa başvuruda bulunulduğunu hatırlattı.

    Bugüne kadar müvekkillerine ulaşmış bir savcılık bildirimi bulunmadığından, haberin doğru olup olmadığını bilemediklerini dile getiren Durak, şunları kaydetti:

    ''Ancak haberde belirtilen suçlamanın gerçek olmaması bir yana, tamamen akıl dışı olması nedeniyle müvekkillerimin isimlerinin bu tür haberlere konu edilmesini önlemek amacıyla bu açıklamayı yapmayı gerekli gördük. Belirtmek istiyoruz ki suçlamada bulunan şahsın iddiası tamamen gerçek dışıdır. Müvekkillerim kimseyi tehdit etmedikleri gibi, şikayette bulunduğu belirtilen şahsı tanımamaktadır. Gerçek olmayan bir iddia ile suçlanan müvekkillerim, bu tür gerçek dışı suçlamalarda bulunanlara karşı gerekli yasal başvurularda bulunacaklardır.''

    -İddia ve suç duyurusu-

    ''Tarihi değerlerle alay edildiği'' gerekçesiyle Muhteşem Yüzyıl dizisi hakkında suç duyurusunda bulunan Konyalı turizmci Ömer Faruk Bildirici, bu nedenle tehdit edildiği iddiasıyla savcılığa başvurmuştu.

    Kaynak: AA





    Muhteşem Yüzyıl'a suç duyurusuna tehdit iddiası Yorumları