İstanbul'da sabah trafiği yaşanmadı   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 12-21-2012 (10:13)   Son Mesaj: 12-21-2012 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 303  

    12-21-2012

    İstanbul'da sabah trafiği yaşanmadı

    İstanbul'da sabah trafiği yaşanmadı
    İstanbul'da sabah trafiği yaşanmadı

    Okulların tatil edilmesi ve İstanbulluların özel araçlarıyla dışarı çıkmamaları bugün trafiği rahatlattı.

    Okulların tatil edilmesi ve İstanbulluların özel araçlarıyla dışarı çıkmamaları bugün trafiği rahatlattı. Sabah saatlerinde İstanbul trafiğinde aşırı bir yoğunluk oluşmadı.

    İstanbul'da dün gün boyunca etkili olan kar yağışı, sürücüleri hazırlıksız yakaladı. Özellikle kış lastiği kullanmayan sürücüler çok sayıda maddi hasarlı kazaya yol açtı. İstanbul trafiği bazı yerlerde adeta kilitlendi. İstanbul Valiliği kar yağışının akşam saatlerinde de devam etmesi ve bugün de aralıklarla yağacağı tahmini üzerine ilk ve orta dereceli okulların bir gün tatil edildiğini ilan etti.

    TRAFİKTE YOĞUNLUK YAŞANMADI

    Okulların tatil oluşu ve çoğu vatandaşın özel araçlarıyla dışarı çıkmaması İstanbul trafiğini rahatlattı. Haftanın son iş günü yaşanan sabah yoğunluğu bu sabah yaşanmadı. İşe giden vatandaşlar genellikle toplu taşıma araçlarını kullandı. Bu tercih, özellikle metrobüs hattında yoğunluğu sebep oldu. Vatandaşlar da metrobüsteki bu yoğunluğa dikkat çekti.

    Kaynak: CİHAN





    İstanbul'da sabah trafiği yaşanmadı Yorumları