İntihar eden amirin evinde hırsızlık   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 12-20-2012 (09:10)   Son Mesaj: 12-20-2012 (09:10)    Cevap: 0    Gösterim: 394  

    12-20-2012

    İntihar eden amirin evinde hırsızlık

    İntihar eden amirin evinde hırsızlık
    İntihar eden amirin evinde hırsızlık

    İntihar eden Tunceli'nin Hozat İlçesi Emniyet Amiri Çağlar Şan'ın evine hırsız girdi. Evde bulunan değerli eşyalara dokunmayan hırsızın kişisel eşya ve evrakları karıştırıldığı iddia edildi. Hırsızlık nedeniyle ikinci bir şok yaşayan Şan'ın ailesi, "Ne arıyorlarsa bizde yok" dedi.

    İntihar eden Tunceli'nin Hozat İlçesi Emniyet Amiri Çağlar Şan'ın evine hırsız girdi. Evde bulunan değerli eşyalara dokunmayan hırsızın kişisel eşya ve evrakları karıştırıldığı iddia edildi. Hırsızlık nedeniyle ikinci bir şok yaşayan Şan'ın ailesi, "Ne arıyorlarsa bizde yok" dedi. Tunceli'nin Hozat ilçesinde yaşanan fişleme olayının ardından kaldığı evde intihar eden Hozat Emniyet Amiri Çağlar Şan'ın, İstanbul Bahçelievler'de bulunan evine hırsız girdi. Emniyet Amiri eşi Aslı Şan'ın görevde olduğu sırada arka pencereden içeri girdiği öğrenilen hırsız ya da hırsızların, değerli bir eşyaya dokunmadığı, Çağlar Şan'ın ailesine teslim edilen kişisel eşyaları ve evrakları karıştırdığı ileri sürüldü.

    Akşam eve gelince hırsızlığı fark eden Emniyet Amiri Aslı Şan, hemen durumu meslektaşlarına bildirerek olay yeri inceleme ekibi istedi. Eve gelen ekipler, hırsız ya da hırsızların girdiği iddia edilen pencerede ve daire içinde parmak izi çalışması yaptı.

    Yaşanan olayın ardından ikinci bir şok yaşayan Şan ailesi ise, duruma tepki gösterdi. Konu ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan, Çağlar Şan'ın kayınvalidesi Ayşe Türkün, "Aslanın bir kutusunu çıkarmışlar, bir de çantasını. Dolabı açmışlar, ne biliyorsunuz, o dolapta neler vardı. Bu olay çıksın, kim; terör mü, MİT mi? Kim bakacaksa buraya, ne yapacaklarsa yapsınlar. Cenaze boyunca da bunlar evimize girdiler. Bizim korkumuz yok, bizim bildiğimiz bir şey yok. Bizde bir şey yok. Çocuğumuzun valizi gitti, valizini açmadan bize geri geldi. Emniyetten oradan ne verdilerse bize o geldi. Her şey ortada. Ben şimdi soruyorum; peki şimdi nedir bu? Canımızı aldınız, daha ne istiyorsunuz! Bizde hiç bir şey yok. Gidin bunlara sebep olanları ortaya çıkarın, bizim de yüreğimize biraz su serpilsin. Biz de soruyoruz herkese niye, neden, ne oldu, sebep ne? Bize cevap versinler. Bir şehit vermiştim, bir şehit daha verdim. Benim çocuğum bu devlet için şehit oldu, bu devlet için gitti. Başka açıklaması, yok bizi rahat bıraksınlar. Çağlar'a ne oldu, bize bunu anlatsınlar" dedi.

    Kaynak: İHA





    İntihar eden amirin evinde hırsızlık Yorumları