Pegasus uçağındaki bomba ihbarı asılsız çıktı   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 12-19-2012 (10:09)   Son Mesaj: 12-19-2012 (10:09)    Cevap: 0    Gösterim: 347  

    12-19-2012

    Pegasus uçağındaki bomba ihbarı asılsız çıktı

    Pegasus uçağındaki bomba ihbarı asılsız çıktı
    Pegasus uçağındaki bomba ihbarı asılsız çıktı

    Bomba ihbarında bulunulan Pegasus Havayolları'nın Paris-İstanbul uçağı, yapılan aramada patlayıcı maddeye rastlanılmaması üzerine gecikmeli olarak İstanbul'a hareket etti.

    Bomba ihbarında bulunulan Pegasus Havayolları'nın Paris-İstanbul uçağı, yapılan aramada patlayıcı maddeye rastlanılmaması üzerine gecikmeli olarak İstanbul'a hareket etti. Pegasus Havayolları'ndan yapılan açıklamada, Boeing 737-800 tipi TC-AHP tescilli, PC402 sefer sayılı uçağın, Paris Orly-İstanbul tarifeli uçuşunu gerçekleştirmek üzere yolcu alımını tamamlarken, bomba ihbarı üzerine güvenli bir alanda yolcuların ve ekibin indirildiği belirtildi.

    Paris Orly Havalimanı emniyeti tarafından uçakta gerçekleştirilen aramalar ve yolcu bagajlarının tomografi cihazlarından geçirilmesinin ardından patlayıcı maddeye rastlanılmadığı ve uçağın 3 saat 52 dakikalık gecikmeyle Paris'ten havalandığı vurgulandı.

    Uçağın, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapacağı bildirildi.

    Kaynak: AA





    Pegasus uçağındaki bomba ihbarı asılsız çıktı Yorumları