Yılmaz: Abdullah Öcalan 5 vakit namaz kılardı   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 12-18-2012 (09:13)   Son Mesaj: 12-18-2012 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 387  

    12-18-2012

    Yılmaz: Abdullah Öcalan 5 vakit namaz kılardı

    Yılmaz: Abdullah Öcalan 5 vakit namaz kılardı
    Yılmaz: Abdullah Öcalan 5 vakit namaz kılardı

    Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın lise yıllarına ilişkin açıkladığı arkadaşları olarak Durmuş Yılmaz ve Yakup İnce'yi göstermesiyle gözler bu iki isme çevrilmişti. Arınç'ın açıkladığı "lise arkadaşı" namaz kılan Abdullah Öcalan'ı anlattı.

    Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın lise yıllarına ilişkin açıkladığı arkadaşları olarak Durmuş Yılmaz ve Yakup İnce'yi göstermesiyle gözler bu iki isme çevrilmişti. Arınç'ın açıkladığı "lise arkadaşı" namaz kılan Abdullah Öcalan'ı anlattı. Hürriyet yazarlarından Taha Aksoy, şimdilerde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Durmuş Yılmaz'a Öcalan'ın o günlerini sordu.

    5 VAKİT NAMAZ KILAN APO

    Durmuş Yılmaz, Akyol'a yaptığı açıklamada Ankara'da bulunan Tapu Kadastro Meslek Lisesi'nde 3. sınıfta okurken, Öcalan'ın ise 1. sınıf öğrencisi olduğunu kaydetti. 5 vakit namaz kılan 5-6 kişilik bir öğrenci grubunun bulunduğunu açıklayan Yılmaz, Öcalan'ın da bunlardan biri olduğunu söyledi.

    "BU O İMİŞ"

    Yılmaz, okul bittikten sonra aralarındaki iletişimin kesildiğini bildirirken Öcalan'ın okuldan sonra siyasala gittiğini ve yılar sonra PKK sebebiyle ismi ortaya çıkınca "Aa bu o imiş" diye hatırladıklarını söyledi.
    Merkez Bankası'nda başkanlık yapan ve şimdilerde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Durmuş Yılmaz'ın Taha Akyol'a açıklamaları şöyle;

    MÜTEVAZİ PASİF BİR ÖĞRENCİYDİ

    "Evet dindar biriydi. Namazını kılardı. Hemen hepimiz gibi Anadolu'dan, köyden büyük şehre gelmiş bir öğrenciydi. Mütevazı, çekingen biriydi. Hatta pasif diyebilirim."





    Yılmaz: Abdullah Öcalan 5 vakit namaz kılardı Yorumları