İmza yerine küfür yazınca hapis yedi!   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 12-16-2012 (09:11)   Son Mesaj: 12-16-2012 (09:11)    Cevap: 0    Gösterim: 417  

    12-16-2012

    İmza yerine küfür yazınca hapis yedi!

    İmza yerine küfür yazınca hapis yedi!
    İmza yerine küfür yazınca hapis yedi!

    Bursa'nın Karacabey ilçesinde alkollü araç kullanırken polis tarafından yakalanan ve daha sonra hazırlanan tutanağa imza yerine küfür yazdığı öne sürülen şahıs 1 yıl, 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Bursa'nın Karacabey ilçesinde alkollü araç kullanırken polis tarafından yakalanan ve daha sonra hazırlanan tutanağa imza yerine küfür yazdığı öne sürülen şahıs 1 yıl, 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde oturan ve şoförlük yapan Bedri Babür, geçtiğimiz Kasım ayında geldiği Karacabey ilçesinde, gece yol denetimi yapan polis ekipleri tarafından aracının önü kesilerek durduruldu. Yapılan kontrolde 1.54 promil alkollü olduğu belirlenen Bedri Babür'ün ehliyetine el konulmak istendi. Buna karşı gelen ve ehliyetini vermek istemeyen Babür, tartıştığı polis memuru Hacı Ercan'ın gözlüğünün düşerek kırılmasına neden oldu. Daha sonra hazırlanan tutanağa imza yerine küfür yazan Bedri Babür gözaltına alındı. Adliyeye çıkartılan Babür, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    BİR ANLIK SİNİRLE YAZDIM

    Hakkında Karacabey Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'görevli polis memuruna hakaret' ve 'alkollü araç kullanmak' suçlarından ceza davası açılan Bedri Babür, çıktığı ilk duruşmada polis memuruna tehdit ve şiddette bulunmadığını söyledi. Alkollü araç kullandığı için pişman olduğunu belirten Babür, "Hakim bey ekmeğimi şoförlük yaparak kazandığım için ehliyetimi vermek istemedim. Polisler bana kelepçe takmak istediler direndim. Ama onlara kötü söz söylemedim, kavga etmedim. Küfürlü yazıyı ise bir anlık sinirimden dolayı yazdım" dedi.

    Yargılama sonunda Bedri Babür, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme hakimi daha önce işlediği bir suçtan dolayı infazı bulunan Babür'ün tutuklarak cezaevine koyulmasına karar verdi.

    Kaynak: DHA





    İmza yerine küfür yazınca hapis yedi! Yorumları