ABD Savunma Bakanı İncirlik'te yemin ettirdi   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 12-15-2012 (09:12)   Son Mesaj: 12-15-2012 (09:12)    Cevap: 0    Gösterim: 369  

    12-15-2012

    ABD Savunma Bakanı İncirlik'te yemin ettirdi

    ABD Savunma Bakanı İncirlik'te yemin ettirdi
    ABD Savunma Bakanı İncirlik'te yemin ettirdi

    ABD Savunma Bakanı Leon Panetta, sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği İncirlik Üssü'nde Amerikan ordusunu etkileyen son olaylar hakkında havacı askerler ile buluşup geleceğe yönelik vizyonunu paylaştı.

    ABD Savunma Bakanı Leon Panetta, sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği İncirlik Üssü'nde Amerikan ordusunu etkileyen son olaylar hakkında havacı askerler ile buluşup geleceğe yönelik vizyonunu paylaştı. Leon Panetta, Afganistan'a ziyaretinin dönüşünde İncirlik Üssü'ne uğradı. İki Patriot bararyasının Türkiye'ye konuşlanması emrini verdikten sonra İncirlik Üssü'ne gelen Bakan Panetta'nın İncirlik Üssü'ndeki 39. Hava Üs Kanat Komutanlığı'nı ziyaretinin ayrıntıları ortaya çıktı.

    Güncel olaylar hakkında bilgi paylaşımında bulunmak ve minnettarlığını ifade etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Panetta, NOTA'nun hedeflerini karşılama konusunda Hava Kuvvetleri'nin gösterdiği çaba için 39. Hava Üs Kanat mensuplarına teşekkür etti.

    Ziyareti sırasında, ABD ordusunu etkileyen son olaylar hakkında, yaklaşık 300 havacı asker ile buluşarak geleceğe yönelik vizyonunu paylaşan Panetta ayrıca Suriye'deki çatışmanın savunma bütçesini etkileyip etkilemeyeceğine ilişkin izleyici sorularını da aldı.

    Savunma Bakanı ayrılmadan önce 39. Hava Üs Kanat Komutanlığı'nda görevli 4 havacının askerlik yeminini yönetti.

    Kaynak: İHA





    ABD Savunma Bakanı İncirlik'te yemin ettirdi Yorumları