Suriye gazisi gazeteci Erdoğan'la görüştü   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 12-13-2012 (10:10)   Son Mesaj: 12-13-2012 (10:10)    Cevap: 0    Gösterim: 361  

    12-13-2012

    Suriye gazisi gazeteci Erdoğan'la görüştü

    Suriye gazisi gazeteci Erdoğan'la görüştü
    Suriye gazisi gazeteci Erdoğan'la görüştü

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gazeteci Cüneyt Ünal ile eşi Nihan Ünal'ı kabul etti. Ünal, sağlığı ve iş durumuyla ilgili de gazetecilere bilgi verdi.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gazeteci Cüneyt Ünal ile eşi Nihan Ünal'ı kabul etti. Ünal, sağlığı ve iş durumuyla ilgili de gazetecilere bilgi verdi. Başbakanlık Resmi Konutu'nda, basına kapalı olarak gerçekleşen kabul 20 dakika sürdü. Kabulde Ünal çiftinin 2 yaşındaki kızları Sahra ile Cüneyt Ünal'ın babası Hikmet Ünal, annesi Arife Ünal'ı da yer aldı.

    Ünal, kabulün ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Gazetecilerin görüşmede nelerin konuşulduğunu sorması üzerine Ünal, Erdoğan'ın sağlık durumunu öğrenmek istediğini, kızı Sahra ile ilgilendiğini belirtti.

    Cüneyt Ünal, ''Sağlık durumun nasıl, buradaki hayata adapte olabildin mi?'' yönündeki soru üzerine, ''Adapte olmaya çalışıyorum ama Beşşar'ın bir an önce dönmesini temenni ediyorum. Ancak Beşşar Kadumi arkadaşım ailesine ve çocuklarına kavuştuktan sonra kendimi daha iyi hissedebilirim. 115 gün oldu ve henüz kendisinden bir haber yok. Bir şekilde sağ salim döneceğine inanıyorum'' yanıtını verdi.

    90 gün boyunca hücrede, betonda kaldım, şu anda iyiyim, herhangi bir sıkıntım yok. Orada malum devamlı patates ekmek yemekten dolayı karaciğerimde yağlanma oldu. Aldığım darbelerden dolayı başımda sıkıntılar var, onların önemli olmadığı söylendi. Kontrol altında tutulacağı söylendi. Onun dışında sağlıklıyım herhangi bir şeyim yok.''

    Ünal, ''Bir ay oldu geleli, hala işsizsin. Nedir durum? Onunla ilgili bir gelişme var mı?'' sorusunu da ''Hala işsizim, bakıyorum yani şu anda bir şey var ama o da bana kalsın şu anda'' diye yanıtladı.

    Kaynak: AA





    Suriye gazisi gazeteci Erdoğan'la görüştü Yorumları