Yenibosna'daki saldırının altından o kadın çıktı   Konuyu açan: Dostane   Ä°lk Mesaj: 12-13-2012 (09:09)   Son Mesaj: 12-13-2012 (09:09)    Cevap: 0    Gösterim: 324  

    12-13-2012

    Yenibosna'daki saldırının altından o kadın çıktı

    Yenibosna'daki saldırının altından o kadın çıktı
    Yenibosna'daki saldırının altından o kadın çıktı

    Gaziosmanpaşa'da polis memuru Mücahit Daştan'ı şehit kadın teröristin, Yenibosna 75'inci Yıl Polis Merkezi'ne düzenlenen saldırının da faili olduğu iddia edildi.

    GaziosmanpaÅŸa'da polis memuru Mücahit DaÅŸtan'ı ÅŸehit kadın teröristin, Yenibosna 75'inci Yıl Polis Merkezi'ne düzenlenen saldırının da faili olduÄŸu iddia edildi. Yenibosna 75'inci Yıl Polis Merkezi'ne 2 saldırgan tarafından geçtiÄŸimiz cumartesi terör eylemi düzenlenmiÅŸti. Polisin teröristlere karşılık vermesi ile 1 terörist yakalanmış, 1 terörist ise olay yerinden kaçmıştı. O eylemden kaçan teröristin, GaziosmanpaÅŸa'da polis memuru Mücahit DaÅŸtan'ı ÅŸehit eden, 3 vatandaşı yaralayan N.A. olduÄŸu iddia edildi.Â*

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü' Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgusuna devam edilen N.A'nın göğüs kanseri olduğu ve bir göğsünü aldırdığı öğrenilirken; teröristin üzerinde yapılan aramalarda 63 adet mermi bulunduğu ortaya çıktı.

    Öte yandan 75'inci Yıl Polis Merkezine düzenlenen bombalı ve silahlı saldırda yaralı ele geçirilen Nebiha Aracı için Okmeydanı Hastanesi önünde önceki günki eylemde çıkan olaylar sonrası gözaltına alınan 18 kişi arasında Berk Ercan'ın da olduğu öğrenildi. Berk Ercan daha önce babası İsmail Ercan'ın medyaya yansıyan isyanı ile gündeme gelmişti. Baba İsmail Ercan oğlunun sol terör örgütü tarafından kandırlıdığını ve canlı bomba olarak kallanılmasından koktuğunu dile getirmişti.

    Berk Ercan önceki gün terör polisi tarafından gözaltına alındı. Berk Ercan ve gözaltına alınan diğer 17 kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları devam ediyor.

    Kaynak: Ä°HA - DHA





    Yenibosna'daki saldırının altından o kadın çıktı Yorumları