Ergenekon davasında kritik gün   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 12-13-2012 (09:12)   Son Mesaj: 12-13-2012 (09:12)    Cevap: 0    Gösterim: 350  

    12-13-2012

    Ergenekon davasında kritik gün

    Ergenekon davasında kritik gün
    Ergenekon davasında kritik gün

    Ergenekon davasının 270'inci duruşması bugün görülecek. 4 yılı aşkın süredir devam eden davada kritik dönemece girildi.

    Ergenekon davasının 270'inci duruşması bugün görülecek. 4 yılı aşkın süredir devam eden davada kritik dönemece girildi. Eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ, CHP milletvekilleri Balbay ve Haberal'ın da tutuklu sanıkları arasında olduğu davanın bugünkü duruşmasında savcılar, esas hakkındaki mütalaayı açıklayacak ya da mahkemeden ek süre talep edecek.

    Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ın da tutuklu yargılandığı davanın bugünkü duruşmasında, savcının esas hakkındaki mütalaasını mahkeme heyetine sunması bekleniyor.

    Duruşma salonu ve önünde büyük bir kalabalık oluşması beklenen dava için, gerekli önlemler alındı.

    Duruşmanın büyük salonda yapılabilmesi için KCK davasına bir gün ara verildi.

    Siyasetçi, hukukçu, basın mensupları ve izleyicilerin ancak bir bölümü içeri alınacak. Duruşmaya katılım 347 kişilik izleyici bölümüyle sınırlı tutulacak.

    Â*

    Asrın davasında kim çin ne ceza isteniyor? Emekli orgeneraller ile milletvekillerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet cezası isteniyor.





    Ergenekon davasında kritik gün Yorumları