Polis şehit eden teröristi linçten polis kurtarmış   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 12-12-2012 (09:13)   Son Mesaj: 12-12-2012 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 402  

    12-12-2012

    Polis şehit eden teröristi linçten polis kurtarmış

    Polis şehit eden teröristi linçten polis kurtarmış
    Polis şehit eden teröristi linçten polis kurtarmış

    Polis Memuru Mücahit Daştan'ın şehit eden terörist N.A.'yı polis, linç etmek isteyen kalabalığın arasından çıkarmıştı.

    Polis Memuru Mücahit Daştan'ın şehit eden terörist N.A.'yı polis, linç etmek isteyen kalabalığın arasından çıkarmıştı. Gaziosmanpaşa'da Polis Memuru Mücahit Daştan'ı şehit olduğu, 3 kişinin de yaralandığı hain saldırının faili kadın terörist N.A. ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre kadın terörist N.A.'yı, linçten yine polis kurtardı.

    Kadın terörist N.A., 2005 yılında Trabzon'da TAYAD'lı aileler adına bildiri dağıtmak istemesi nedeniyle Trabzonlular tarafından linç edilmek istendi. Ancak N.A.'yı öfkeli kalabalığın arasından polisler kurtardı. O anlar, DHA kameraları tarafından da 2005 yılında saniye saniye görüntülenmişti.

    HAYATINI POLİS KURTARDI, O KADIN, POLİSİ ŞEHİT ETTİ

    Polislerin zamanında müdahalesiyle hayatı kurtulan N.A., bugün Gaziosmanpaşa'da bir polisi hayatından etti. N.A., henüz yakalanamayan ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi ile birlikte Gaziosmanpaşa'da Polis Memuru Mücahit Daştan'ı şehit etti, 3 kişiyi de yaraladı. Olayın ardından kaçmak isterken yakalanan N.A. gözaltına alındı. N.A.'nın sorgusu sürüyor.



    Erzurumlu şehit polisin köyünde yas İstanbul Gaziosmanpaşa'daki saldırıda şehit olan Erzurumlu polis Mücahit Daştan'ın köyünde büyük bir üzüntü yaşanıyor. Haberin duyulmasının ardından köydeki evler Türk bayrakları ile donatılırken, teröre öfke yağdı.

    Çapkın: Teröristten el bombası ve silah çıktı İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Gaziosmanpaşa'da gerçekleşen saldırıda yaralanan polis memurunun hayatını kaybettiğini söyledi. Çapkın'ın açıklamaları şöyle:

    İstanbul'da saldırıya uğrayan polis şehit oldu İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1 polis iki kişi yaralandı.Saldırganlardan biri düzenlenen operasyon sonucu yakalanırken tedavi altına alınan yaralı polis Mücahit Daştan kurtarılamadı.

    Kaynak: DHA





    Polis şehit eden teröristi linçten polis kurtarmış Yorumları