Obama muhalifleri tanıdıklarını resmen açıkladı   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 12-12-2012 (09:13)   Son Mesaj: 12-12-2012 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 303  

    12-12-2012

    Obama muhalifleri tanıdıklarını resmen açıkladı

    Obama muhalifleri tanıdıklarını resmen açıkladı
    Obama muhalifleri tanıdıklarını resmen açıkladı

    ABD Başkanı Barack Obama, Suriye'de Beşşar Esed'e karşı savaşan Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu'nu (SMDK) Suriye halkının ‘meşru temsilcisi' olarak tanıdığını açıkladı.

    ABD Başkanı Barack Obama, Suriye'de Beşşar Esed'e karşı savaşan Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu'nu (SMDK) Suriye halkının ‘meşru temsilcisi' olarak tanıdığını açıkladı. ABD Başkanı Barack Obama, Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu'nu Suriye halkının temsilcisi olarak tanıdıklarını açıkladı.

    ABC News'ten Barbara Walters'a konuşan Obama, "Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu'nu (SMDK) Suriye halkının meşru temsilcisi olarak tanıyoruz" dedi. Muhalif güçlerle iyi bir organize içinde olduklarıını belirten Obama, ancak Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'e karşı savaşanlar arasında ABD'ye karşı olan aşırıcı grupların da olduğu uyarısında bulundu.

    İngiltere, Fransa, Türkiye ve Körfez İşbirliği Konseyi, SMDK'yı Suriye'nin temsilcisi olarak tanıdığını daha önceden açıklamıştı. ABD'nin de bu yönde açıklama yapmasının Suriyeli muhaliflerin bundan sonraki mücadelesini olumlu etkileyeceği ifade edildi.

    Kaynak: CİHAN





    Obama muhalifleri tanıdıklarını resmen açıkladı Yorumları