Karakola saldıran kadın hastaneye kaldırıldı   Konuyu açan: Dostane   Ä°lk Mesaj: 12-09-2012 (09:14)   Son Mesaj: 12-09-2012 (09:14)    Cevap: 0    Gösterim: 421  

    12-09-2012

    Karakola saldıran kadın hastaneye kaldırıldı

    Karakola saldıran kadın hastaneye kaldırıldı
    Karakola saldıran kadın hastaneye kaldırıldı

    Bahçelievler'deki polis merkezine saldırı düzenleyen ve yaralı ele geçirilen kadın saldırganın hastaneye kaldırıldığı, olayda hafif yaralanan iki polis memurunun ise tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

    Bahçelievler'deki polis merkezine saldırı düzenleyen ve yaralı ele geçirilen kadın saldırganın hastaneye kaldırıldığı, olayda hafif yaralanan iki polis memurunun ise tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Yenibosna 75. Yıl Polis Merkezi'ne yönelik saldırının ardından polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

    Cadde trafiğe kapatılırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de detaylı araştırma yapıyor.

    Saldırının ardından bir tabanca, bir uzun namlulu silah ve bir el bombasıyla yaralı olarak ele geçirilen yasa dışı sol bir örgüt mensubu kadın saldırganın Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

    Olayda hafif şekilde yaralanan iki polis memurunun ise Yenibosna'daki özel bir hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildikleri kaydedildi.

    Bu arada, iki kişi oldukları tahmin edilen saldırganlar tarafından polis merkezinin bahçesine atılan ancak patlamayan bir el bombasının uzman ekiplerce etkisiz hale getirildiği bildirildi.

    Polis, olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

    Â*

    Kaynak: AA





    Karakola saldıran kadın hastaneye kaldırıldı Yorumları