Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 12-09-2012 (09:15)   Son Mesaj: 12-09-2012 (09:15)    Cevap: 0    Gösterim: 340  

    12-09-2012

    Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

    Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!
    Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

    Karakış Türkiye'yi önümüzdeki haftadan itibaren esir alacak! Yeni yağışlı havanın etkisiyle birlikte bugünden itibaren tüm bölgelerde hava sıcaklıkları önemli derecede azalacak.

    Karakış Türkiye'yi önümüzdeki haftadan itibaren esir alacak! Yeni yağışlı havanın etkisiyle birlikte bugünden itibaren tüm bölgelerde hava sıcaklıkları önemli derecede azalacak. Meteoroloji, hava sıcaklıkların düşmesiyle birlikte aşırı yağışlar konusunda uyardı bazı bölgelerde sel baskınların oluşabileceğini duyurdu. Bu arada kötü hava şartları nedeniyle hava, deniz ve kara ulaşımında da aksaklıkların yaşanabileceği belirtildi.

    Tüm yurtta hava sıcaklıkları önemli derecede azalacak. Meteoroloji'den yapılan açıklamada bu geceden itibaren Ege'de fırtına yaşanabileceği Marmara'nın batısında ise güneyli rüzganlarla birlikte sağanak yağışların oluşabileceği belirtildi.

    Bu arada bugünden itibaren Çanakkale ve Balıkesir'in Ayvalık, Edremit ve Burhani'ye ilçelerinde de çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağışların yaşanabileceği kaydedildi. İzmir, Muğla, Aydın, Manisa, Balıkesir ile zamanla Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul ve Antalya çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli yağışlar beklenirken, rüzgarla birlikte lodos kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri konusunda vatandaşların dikkatli olması istendi.

    LODOSLA BİRLİKTE HORTUM UYARISI

    Meteoroloji internet sitesinden yaptığı uyarıda, yerel hortum oluşumu ve lodos kaynaklı zehirlenmelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtti.





    Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Yorumları