Cübbeli Hoca için Metris'e koÅŸan sürpriz isim   Konuyu açan: Tavanarasi   Ä°lk Mesaj: 12-08-2012 (09:10)   Son Mesaj: 12-08-2012 (09:10)    Cevap: 0    Gösterim: 404  

    12-08-2012

    Cübbeli Hoca için Metris'e koşan sürpriz isim

    Cübbeli Hoca için Metris'e koşan sürpriz isim
    Cübbeli Hoca için Metris'e koşan sürpriz isim

    Ahmet Mahmut Ünlü'nün tahliye kararının ardından Fadıl Akgündüz de Metris Cezaevi'ne geldi.

    Ahmet Mahmut Ãœnlü'nün tahliye kararının ardından Fadıl Akgündüz de Metris Cezaevi'ne geldi. Â*Akgündüz, Ãœnlü'nün cezaevinden kendisiyle birlikte çıkacağını söyledi. Ahmet Mahmut Ãœnlü'nün babası Yusuf Ãœnlü de cezaevine gelenler arsında yer aldı.

    Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün tahliye kararı sonrası yüzlerce kişi Metris Cezaevi önünde toplandı. Ünlü lehine sloganlar atan kalabalık, dualar okuyarak Ünlü'nün çıkmasını bekledi. Metris Cezavi'ne gelenlerden biri de 'Jet Fadıl' olarak tanınan Fadıl Akgündüz'dü. Cezaevi girişinde basın mensuplarına konuşan Akgündüz, "Çok mutluyuz. Haksızlıklar, zulümler sürmez." dedi. Akgündüz, Ünlü'nün kendisiyle birlikte cezaevinden ayrılacağını ifade etti.

    Mahkeminin kararı sonrası Ahmet Mahmut Ünlü'nün babası Yusuf Ünlü de Metris Cezaevi'ne geldi. Yusuf Ünlü cezaevi kapısında oğlunun çıkmasını bekledi.

    Cübbeli Hoca'ya coşkulu karşılama Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. Ünlü'nün tahliyesi sırasında çok sayıda seveni Metris Cezaevi'ne akın etti. Ünlü, omuzlarda taşınarak götürüldü.

    Kaynak: CÄ°HAN





    Cübbeli Hoca için Metris'e koşan sürpriz isim Yorumları