Ä°lçe Jandarma Komutanı intihara kalkıştı   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 12-05-2012 (04:06)   Son Mesaj: 12-05-2012 (04:06)    Cevap: 0    Gösterim: 395  

    12-05-2012

    İlçe Jandarma Komutanı intihara kalkıştı

    İlçe Jandarma Komutanı intihara kalkıştı
    İlçe Jandarma Komutanı intihara kalkıştı

    Manisa'nın Gördes İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üstteğmen Murat Aylıkçı, eşi ve oğlunun gözü önünde başına dayadığı tabanca ile intihara kalkıştı.

    Manisa'nın Gördes Ä°lçe Jandarma Komutanı Kıdemli ÃœstteÄŸmen Murat Aylıkçı, eÅŸi ve oÄŸlunun gözü önünde başına dayadığı tabanca ile intihara kalkıştı. Manisa'nın Gördes Ä°lçe JandarmaÂ*Komutanı Kıdemli ÃœstteÄŸmenÂ*Murat Aylıkçı, henüz bilinmeyen bir nedenle girdiÄŸi bunalım sonucu eÅŸi ve oÄŸlunun gözü önünde başına dayadığı tabancanın tetiÄŸini çekerek hayatını sonlandırmak istedi. Ağır yaralanan Aylıkçı, tedaviye alındı.

    Uzunçam Mahallesi Fatih Bulvarı üzerinde oturan Gördes Ä°lçe Jandarma KomutanıÂ*Murat Aylıkçı, bugün mesai bitimi akÅŸam saatlerinde evine gitti. Bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren Murat Aylıkçı, eÅŸi ÇiÄŸdemÂ*ve 1 yaşındaki oÄŸlu Yağız Aylıkçı ile oturduÄŸu sırada, aniden belinden beylik tabancasını çıkardı.

    Başına dayadığı tabancanın tetiğini eşi ve oğlunun gözü önünde çeken Murat Aylıkçı, kanlar içinde yerde kaldı. Çiğdem Aylıkçı durumu, sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri Murat Aylıkçı'yı önce Gördes Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

    Burada yapılan ilk müdahalenin ardındanÂ*Akhisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hayati tehlikesinin bulunduÄŸu belirtilen Murat Aylıkçı'nın GüneydoÄŸu'da terörle mücadelede görev yaptığı dönemlerden hakkında 12 dava açıldığı ve son bir yıldır sıkıntılı olduÄŸu belirtildi. Aylıkçı'nın eÅŸi ÇiÄŸdem Aylıkçı'nın ikinci çocuÄŸunu hamile olduÄŸu öğrenildi. Olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

    Kaynak: DHA





    İlçe Jandarma Komutanı intihara kalkıştı Yorumları