PKK'ya ait sığınaklardaki ilginç malzemeler   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 12-05-2012 (03:02)   Son Mesaj: 12-05-2012 (03:02)    Cevap: 0    Gösterim: 357  

    12-05-2012

    PKK'ya ait sığınaklardaki ilginç malzemeler

    PKK'ya ait sığınaklardaki ilginç malzemeler
    PKK'ya ait sığınaklardaki ilginç malzemeler

    Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından kullanılan 16 sığınak imha edildi. Operasyonda teröristlere ait çok sayıda malzeme de ele geçirildi.

    Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından kullanılan 16 sığınak imha edildi. Operasyonda teröristlere ait çok sayıda malzeme de ele geçirildi. GALERİ İÇİN TIKLAYIN Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, güvenlik güçleri, kış üstlenmesine geçmeye çalışan teröristlere yönelik geniş bir operasyon yaptı. Kulp ilçesi Şenyayla bölgesinde zaman zaman yol kesen, mayın ve el yapımı patlayıcı döşeyen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla gerçekleştirilen operasyona 7. Kolordu Komutanlığı, Jandarma Bölge Komutanlığı, jandarma komando, jandarma özel harekat ve polis özel harekat timleri ile köy korucuları da katıldı.

    30 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında yapılan operasyonda bulunan toplam 16 sığınak, kullanılamaz hale getirildi. Ayrıca operasyonda, banyo yeri, su kaynağı, 14 dolu büyük tüp, 1 güneş paneli, 1 araç aküsü, 50 litrelik içi benzin dolu 2 bidon, 45 adet büyük boy pil, 1 metrelik kablo, 1 el yapımı patlayıcı düzeneği, 2 not defteri, 2 yemek kazanı, 1 yemek pişirme ocağı, 1 panço, 4 sivil mont, 5 çift ayakkabı, 1 pantolon ve gömlek, muhtelif yiyecek malzemeleri, 30 adet prezervatif 2 adet gebelik testi ve 30 adet doğum kontrol hapı ele geçirildi

    Açıklamada, teröristlerin yaşam alanları, sığınak ve barınakların imha edilerek kullanılamaz hale getirildiği belirtildi.

    Â*

    Kaynak: CÄ°HAN





    PKK'ya ait sığınaklardaki ilginç malzemeler Yorumları