PKK'ya darbe üstüne darbe!   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 12-03-2012 (09:13)   Son Mesaj: 12-03-2012 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 406  

    12-03-2012

    PKK'ya darbe üstüne darbe!

    PKK'ya darbe üstüne darbe!
    PKK'ya darbe üstüne darbe!

    İnsansız hava araçlarından alınan görüntüler ve istihbarat çalışmaları sonunda Hakkari'de çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Öte yandan Elazığ'ın Arıcak ilçesi kırsalında 2'si kadın 4 terörist etkisiz hale getirildi.

    İnsansız hava araçlarından alınan görüntüler ve istihbarat çalışmaları sonunda Hakkari'de çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Öte yandan Elazığ'ın Arıcak ilçesi kırsalında 2'si kadın 4 terörist etkisiz hale getirildi. Hakkari Valiliği, istihbarat çalışmaları ve insansız hava araçlarından alınan görüntüler sonucunda düzenlenen operasyonlarla ilgili açıklama yaptı.

    Operasyon, Hakkâri Dağ Komando Tugayı, İl Jandarma Komutanlığı ve polis özel harekat timlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

    Valilik açıklamasında, ''İlimizde icra edilen operasyonlar kapsamında, Hakkari-Çukurca karayolu Şine Köprüsü'nün 2 kilometre güneyinde, yol kenarında 1 adet 40 kilogramlık top mermisi ve yaklaşık 5-6 kilogram A4 patlayıcı madde ele geçirilmiştir? dendi.

    Açıklama şöyle devam etti:
    "Yüksekova ilçesi Dilektaşı köyü mevkinde 2 adet el bombası, 1 adet roketatar mühimmatı, 1 adet roketatar sevk fişeği, 1 adet kasatura ve 1 adet G-3 piyade tüfeği şarjörü, 34. Şemdinli Hudut Tugay Komutanlığı unsurlarınca Şemdinli ilçesi Bağlar köyü Korsite Tepe bölgesinde 1 adet 14.5 milimetrelik doçka uçaksavar silahı ele geçirilmiştir..."

    4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
    Öte yandan Elazığ'ın Arıcak ilçesi kırsalında 2'si kadın 4 terörist etkisiz hale getirildi. Elazığ Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, son dönemde ağır kayıplar veren bölücü terör örgütünün sözde üst düzey yönetimi tarafından terörist gruplara kış üslenmesine geçmeden önce moral sağlamak maksadıyla, güvenlik güçlerine yönelik silahlı saldırıda bulunmaları talimatı verildiği belirtildi.

    Elazığ'ın Arıcak ve Alacakaya ilçeleri bölgesinde eylem arayışı içinde olan bir grup bölücü terör örgütü mensubunun, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasına girdiği bilgisinin alınması üzerine, 8'inci Kolordu Komutanlığı koordinesinde geniş çaplı operasyon başlatıldığı kaydedilen açıklamada, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'nca yürütülen operasyonda, söz konusu terörist grupla Arıcak kırsalında dün saat 23.00 sıralarında sıcak temas sağlandığı ifade edildi.

    Güvenlik güçlerinin ''dur'' ihtarına ateşle karşılık veren 2'si kadın 4 teröristin, silah ve teçhizatlarıyla ölü olarak ele geçirildiği belirtilen açıklamada, halkın huzur ve güvenliği için bölgede operasyonlara azim ve kararlıkla aralıksız olarak devam edileceği kaydedildi.





    PKK'ya darbe üstüne darbe! Yorumları