Sel sularına kapılan yaşlı kadın kayboldu   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 12-03-2012 (10:13)   Son Mesaj: 12-03-2012 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 341  

    12-03-2012

    Sel sularına kapılan yaşlı kadın kayboldu

    Sel sularına kapılan yaşlı kadın kayboldu
    Sel sularına kapılan yaşlı kadın kayboldu

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Cumartesi gününden itibaren etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. Sulara kapılan yaşlı bir kadın kayıplara karıştı.

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Cumartesi gününden itibaren etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. Sulara kapılan yaşlı bir kadın kayıplara karıştı. Yurdun birçok yerinde görülen sağanak yağışlar hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Dün gece aniden bastıran yağmur sebebiyle Burhaniye'nin Öğretmenler Mahallesi sular altında kaldı. Küme Evler mevkisinde seraların içersindeki evleri su bastı. Bu bölgede yaşayan 73 yaşındaki Kadriye Çakır, selden kaçmaya çalışırken sulara kapılarak kayboldu. Yaşlı kadını aramak için gece boyunca belediye ekipleri ve vatandaşlar seferber oldu. Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz ve Belediye Başkanı Fikret Akova da arama çalışmalarına katıldı. Sandallar ve iş makinalarının da kullanıldığı çalışmalardan henüz bir sonuç alınamadı.

    Bu arada, evlerinde mahsur kalan diğer vatandaşlar ve ahırlardaki hayvanlar belediye görevlileri tarafından kurtarıldı. Birçok küçükbaş hayvanın telef olduğu görüldü. Kadriye Çakır'ı arama çalışmaları sürüyor.

    Kaynak: CİHAN





    Sel sularına kapılan yaşlı kadın kayboldu Yorumları