Hakan Şükür'ü bulamayınca Meclis'te aÄŸaca çıktı   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 11-30-2012 (09:14)   Son Mesaj: 11-30-2012 (09:14)    Cevap: 0    Gösterim: 416  

    11-30-2012

    Hakan Şükür'ü bulamayınca Meclis'te ağaca çıktı

    Hakan Şükür'ü bulamayınca Meclis'te ağaca çıktı
    Hakan Şükür'ü bulamayınca Meclis'te ağaca çıktı

    AK Parti'li Hakan Şükür'le görüşemeyince Meclis bahçesinde borçları olduğu için ağaca çıkan bir kişiyi, CHP milletvekili Ensar Öğüt cebinden çıkardığı 700 lirayı vererek ağaçtan indirdi.

    AK Parti'li Hakan Şükür'le görüşemeyince Meclis bahçesinde borçları olduğu için ağaca çıkan bir kişiyi, CHP milletvekili Ensar Öğüt cebinden çıkardığı 700 lirayı vererek ağaçtan indirdi. Karabük'ten gelen bir vatandaş ödeyemediği bakkal borcu nedeniyle TBMM bahçesinde ağaca çıkarak eylem yaptı.

    Meclis'e gelerek AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ile görüşmek istediğini belirten ancak görüşemeyen Murat Halvacı isimli vatandaş, Meclis bahçesindeki bir ağaca çıkarak bağırmaya başladı.

    İki kızı olduğunu ve geçim sıkıntısı yaşadığını, bakkala borcunu ödeyemediğini belirten Halvacı'yı CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt bir süre ikna etmeye çalıştı.

    Meclis görevlileri de, eylemcinin ağaçtan atlama ihtimaline karşı ağacın altında branda açtı. Cebinden 700 TL çıkaran Öğüt, kendisine inanmayan Halvacı'ya parayı vereceğine söz verdi. Öğüt, daha sonra ağaçtan inen Halvacı'ya parayı verdi. Halvacı Meclis polisi tarafında gözaltına alındı.

    Â*

    Kaynak: Ä°HA





    Hakan Şükür'ü bulamayınca Meclis'te ağaca çıktı Yorumları