Hayrünnisa Gül'ün başörtüsü itirafı: 2 yıl...   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-30-2012 (10:11)   Son Mesaj: 11-30-2012 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 420  

    11-30-2012

    Hayrünnisa Gül'ün başörtüsü itirafı: 2 yıl...

    Hayrünnisa Gül'ün başörtüsü itirafı: 2 yıl...
    Hayrünnisa Gül'ün başörtüsü itirafı: 2 yıl...

    Hayrünnisa Gül'ün yaşadığı çok çarpıcı başörtüsü olayı... İshak Alaton, Hayrünnisa Gül ile aralarında geçen çarpıcı bir diyaloğu paylaştı.

    Hayrünnisa Gül'ün yaşadığı çok çarpıcı başörtüsü olayı... İshak Alaton, Hayrünnisa Gül ile aralarında geçen çarpıcı bir diyaloğu paylaştı. İşadamı İshak Alaton , başından geçenlerle ilgili, Habertürk'te konuk olarak katıldığı programda konuştu.

    Birkaç ay önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün isteğiyle köşkte bir davete katıldığını ve 600 kişiye konferans verdiğini söyleyen İshak Alaton, konferans sonunda Hayrünnisa hanımla konuştuklarını ve ona, "Ne kadar enteresan. Bir 'öteki' Cumhurbaşkanlığının salonunda kitap imzalıyor ve etrafı alkışlayan insanlarla dolu." dediğini ifade etti.

    Hayrünnisa Gül'ün ise, "İshak Bey yanılıyorsunuz. Öteki olan benim. Ben bu köşke geldikten sonra 2 sene boyunca başörtüsünden dolayı insan karşısına çıkamadım." sözleriyle cevap verdiğini anlatan Alaton, durumu enteresan bulduğunu, kendisinin de 'öteki', Cumhurbaşkanının eşinin de 'öteki', bu memleketteki herkesin de 'öteki' olduğunu söyledi ve "Bu yüzden öteki olmayanlar biraz düşünsünler." diye konuştu.





    Hayrünnisa Gül'ün başörtüsü itirafı: 2 yıl... Yorumları