PKK'lılar dağlarda artık hem aç hem de susuz!   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 11-30-2012 (10:12)   Son Mesaj: 11-30-2012 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 421  

    11-30-2012

    PKK'lılar dağlarda artık hem aç hem de susuz!

    PKK'lılar dağlarda artık hem aç hem de susuz!
    PKK'lılar dağlarda artık hem aç hem de susuz!

    Terör örgütü PKK'nın son 6 ayda çok büyük kayıplar verdiğine ve bunda TSK-Polis uyumunun önemli bir etkisi olduğuna vurgu yapan Sedat Laçiner, PKK ile mücadele etmeyelim, müzakare edelim anlayışının çok yanlış olduğunu, bu düşünce tarzının şu sıralar yararı olmaz, zararı olur dedi.

    Terör örgütü PKK'nın son 6 ayda çok büyük kayıplar verdiğine ve bunda TSK-Polis uyumunun önemli bir etkisi olduğuna vurgu yapan Sedat Laçiner, PKK ile mücadele etmeyelim, müzakare edelim anlayışının çok yanlış olduğunu, bu düşünce tarzının şu sıralar yararı olmaz, zararı olur dedi. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Habertürk'te "Gün Ortası" programında Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtladı.

    Demokrasi ve güvenliğin birbirine tercih edilecek şeyler olmadığını söyleyen Laçiner, son dönemde güvenlik güçlerinin çok başarılı operasyonlar yaptığını, bunda asker-polis uyumunun çok büyük bir katkısı olduğunu söyledi.

    Laçiner, PKK'lıların son operasyonlarla dağda aç-susuz dolaştığını ama buna rağmen Ortadoğu'daki karışıklık nedeniyle PKK'nın görüşmeye kendisini mahkum hissetmediğini söyledi.

    Sedat Laçiner terörle mücadelede bundan sonra ne yapılması gerektiğinin de altını çizdi.





    PKK'lılar dağlarda artık hem aç hem de susuz! Yorumları