Diyarbakır'da hain tuzak   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 11-27-2012 (09:11)   Son Mesaj: 11-27-2012 (09:11)    Cevap: 0    Gösterim: 364  

    11-27-2012

    Diyarbakır'da hain tuzak

    Diyarbakır'da hain tuzak
    Diyarbakır'da hain tuzak

    Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde teröristlerin yola döşediği mayını, askeri zırhlı aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatması sonucu 6 asker hafif şekilde yaralandı.

    Diyarbakır'ın Hani Ä°lçesi'nde teröristlerin yola döşediÄŸi mayını, askeri zırhlı aracın geçiÅŸi sırasında uzaktan kumanda ile patlatması sonucu 6 asker hafif ÅŸekilde yaralandı. Olay, sugün saat 21.50 sıralarında meydana geldi. Hani Ä°lçesi'nden Lice Ä°lçesi'ne gidenÂ* olan askeri zırhlı aracın geçiÅŸi sırasında, teröristlerin yola döşediÄŸi mayın, uzaktan kumanda ile patlatıldı. Büyük bir gürültü ile meydana gelen patlamada içerisinde 9 personelin bulunduÄŸu zırhlı araçtaki 6 asker hafif ÅŸekilde yaralandı. Hani Devlet Hastanesi'nde ilk tedavileri yapılan ve saÄŸlık durumları iyi olduÄŸu belirtilen askerler, Diyarbakır'a götürüldü. Güvenlik güçleri patlamadan sonra bölgede geniÅŸ çaplı operasyon baÅŸlattı.

    Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, lyaralı askerlerin durumlarının iyi olduÄŸunu belirterek,Â* "Patlama ile birlikte tabiki zırhlı araç savruluyor. Araçta 9 güvenlik görevlisi bulunuyor. Tabi ilk anda 3 arkadaÅŸ araçtan çıkıyor. Geriye kalan 6 askerimiz fiziki olarak yaralı bile diyemeyeceÄŸimiz ÅŸekilde yaralanıyor. Ä°lk olarak Hani Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ilk müdahalenin ardından Diyarbakır'a getiriliyor. Teröristlerin yakalanması amacıyla güvenlik güçleri tarafından çevrede geniÅŸ kapsamlı operasyon baÅŸlatıldı" dedi.

    Kaynak: DHA





    Diyarbakır'da hain tuzak Yorumları