Ceylanpınar'da polis BDP'lilere müdahale etti   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 11-25-2012 (09:11)   Son Mesaj: 11-25-2012 (09:11)    Cevap: 0    Gösterim: 350  

    11-25-2012

    Ceylanpınar'da polis BDP'lilere müdahale etti

    Ceylanpınar'da polis BDP'lilere müdahale etti
    Ceylanpınar'da polis BDP'lilere müdahale etti

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesini ziyaret eden BDP'lilerle birlikte bulunan grup olay çıkardı. Grup emniyetin uyarılarını dikkate almayınca gaz ve tazyikli su ile müdahale edildi.

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesini ziyaret eden BDP'lilerle birlikte bulunan grup olay çıkardı. Grup emniyetin uyarılarını dikkate almayınca gaz ve tazyikli su ile müdahale edildi. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine sıfır noktada bulunan Suriye'nin Rasulayn kentinde yaşanan iç çatışmalar sebebiyle BDP'li Vekiller Ceylanpınar'ı ziyaret etti.

    Ziyaret sonrası heyet BDP ilçe baÅŸkanlığını ziyaret etti. Ziyaret sırasında BDP binasının önünde bekleyen bir grup partili yasadışı sloganlar attı. Gruba emniyetin uyarılarını dikkate almayınca gaz ve tazyikli su ile müdahale edildi. Göstericiler ile polis arasında arbede çıktı.Â*Gazdan heyetin de etkilendiÄŸi görüldü.

    Yoğun güvenlik önlemi alınan ilçede, polis ile göstericiler arasındaki gerginlik devam ediyor.

    Kaynak: Ä°HA





    Ceylanpınar'da polis BDP'lilere müdahale etti Yorumları