Åžehit haberini gülerek okuyan PKK'lı öldürüldü   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 11-25-2012 (10:11)   Son Mesaj: 11-25-2012 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 366  

    11-25-2012

    Şehit haberini gülerek okuyan PKK'lı öldürüldü

    Şehit haberini gülerek okuyan PKK'lı öldürüldü
    Şehit haberini gülerek okuyan PKK'lı öldürüldü

    Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK üyeleriyle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 9 terörist etkisiz hale getirildi. Kazan Vadisi'ndeki operasyonda da şehit haberini gülerek okuyan kadın terörist öldürüldü.

    Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK üyeleriyle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 9 terörist etkisiz hale getirildi. Kazan Vadisi'ndeki operasyonda da şehit haberini gülerek okuyan kadın terörist öldürüldü. Alınan bilgiye göre; güvenlik güçleri, Genç ilçesi kırsalında kış üstlenmesine hazırlanan PKK'ya yönelik bölgede operasyon gerçekleştirdi. Güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 4'ü kadın 8 PKK'lı öldürüldü.

    Edinilen bilgiye göre, Genç ilçesine bağlı Suveren bölgesinde arazi arama tarama faaliyetinde bulunan güvenlik güçleri bir grup terörist ile karşılaştı. Güvenlik güçlerinin 'teslim ol' çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada, 4'ü kadın 8 terörist ölü olarak ele geçirildi.

    Çatışmada yaralanan bir terörist de yaralı olarak yakalandı. Çatışmada güvenlik güçleri ise herhangi bir kayıp vermedi.

    Bölgede operasyonların devam ettiği bildirildi.

    ŞEHİT HABERLERİNİ GÜLEREK OKUYAN KADIN TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ


    Hakkari-Çukurca'da PKK tarafından geçen yıl AÄŸustos ayında düzenlenen ve Binbaşı Yavuz BaÅŸayar ile birlikte 8 asker ve bir köy korucusunun ÅŸehit olduÄŸu saldırıyı gerçekleÅŸtiren Ader kod adlı kadın terörist Kazan Vadisi'ne düzenlenen kapsamlı operasyon sonucuÂ*öldürüldü.

    Kadın teröristin üzerinden yapılan aramada Binbaşı Başayar ile birlikte şehit olan 9 kişinin haberlerin yer aldığı gazeteyi arkadaşları ile okurken çekilmiş fotoğrafları çıktı.

    Saldırıdan bir gün sonra milisler tarafından kendilerine ulaştırıldığı öğrenilen gazeteleri okuyan teröristlerin güldükleri dikkat çekti.

    Kaynak: Ä°HA





    Şehit haberini gülerek okuyan PKK'lı öldürüldü Yorumları