Antalya-İstanbul uçağında bomba paniği!   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 11-22-2012 (17:19)   Son Mesaj: 11-22-2012 (17:19)    Cevap: 0    Gösterim: 359  

    11-22-2012

    Antalya-İstanbul uçağında bomba paniği!

    Antalya-İstanbul uçağında bomba paniği!
    Antalya-İstanbul uçağında bomba paniği!

    Onur Air'in Antalya - İstanbul seferini yapan uçağında bomba olduğuna dair ihbar üzerine harekete geçen özel harekat timleri, üzerinde bomba olduğunu söyleyen bir kişiyi gözaltına aldı.

    Onur Air'in Antalya - İstanbul seferini yapan uçağında bomba olduğuna dair ihbar üzerine harekete geçen özel harekat timleri, üzerinde bomba olduğunu söyleyen bir kişiyi gözaltına aldı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Onur Air'in Antalya-İstanbul seferini yapan uçak, bomba ihbarı üzerine Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Polis, havalimanında geniş güvenlik önlemleri aldı.

    Muhtemel bir olumsuzluğa karşı itfaiye ve sağlık ekipleri de apronda hazır bekletildi. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda, uçağın çevresi sarıldı. Polis, uçağa girerek üzerinde bomba olduğunu söyleyen kişiyi etkisiz hale getirdi. Zanlının yakalanmasının ardından yolcular rahat bir nefes aldı.

    Uçaktan çıkarılan zanlı, "PKK'lılar için ölüm orucu tutuyorlar. Şehit olan askerlerimiz için neden oruç tutulmuyor." diye bağırdı. Zanlı polis aracında bindirilerek uzaklaştırıldı.

    Büyük panik yaşayan yolcular, "Biz de bir şey anlamadık. Üzerimde bomba var dedi Afyon üzerindeyken. İlk önce uçağın Sabiha Gökçen'e ineceğini sandık daha sonra buraya indik." diye konuştu.

    Vali Mutlu: Akli melekeleri yerinde değil''

    İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, ihbarda bulunan yolcunun, uçak indikten sonra yolcuların inişini engelleyecek şekilde hareketlerde bulunarak, uçak kapılarının açılmasını bir süre engellediğini söyledi.

    Vali Mutlu, ''Güvenlik kuvvetlerinin sorunsuz şekilde uçağa girerek, akli melekelerinin yerinde olmadığı sanılan şahsı alıp, şahısla ilgili gerekli işlemlere başlamışlardır'' dedi.

    Mutlu, uçağın kaçırılması, başka bir yere götürülmek istenmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.



    Kaynak: CİHAN





    Antalya-İstanbul uçağında bomba paniği! Yorumları