Ä°srailliler Ä°srail'i Ä°srail'de protesto etti   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 11-19-2012 (16:40)   Son Mesaj: 11-19-2012 (16:40)    Cevap: 0    Gösterim: 436  

    11-19-2012

    Ä°srailliler Ä°srail'i Ä°srail'de protesto etti

    Ä°srailliler Ä°srail'i Ä°srail'de protesto etti
    Ä°srailliler Ä°srail'i Ä°srail'de protesto etti

    Facebook üzerinden organize olan yüzlerce İsrailli, Telaviv'de İsrail'i protesto etti. Sosyal medya üzerindeki yorumlarda da saldırının nedeni seçim kaygısı olarak yorumlanıyor.

    Facebook üzerinden organize olan yüzlerce Ä°srailli, Telaviv'de Ä°srail'i protesto etti. Sosyal medya üzerindeki yorumlarda da saldırının nedeni seçim kaygısı olarak yorumlanıyor. VÄ°DEO İÇİN TIKLAYIN Facebook üzerinden organize olan yüzlerce Ä°srailli Tel Aviv'in Habima Meydanı'nda Ä°srail'in Gazze'deki saldırılarını protesto etti.Â*

    Grup protestoda seçim için "savaÅŸa hayır" diyerek politikacıları masum insanların katledilmesine yol açan askeri "operasyon"lar konusunda protesto etti. Operasyonun amacının tamamen seçim olduÄŸunu açıklayan protestocular sosyal medya üzeriÂ*üzerinde de organize olmaya çalışıyor.

    Â*



    İsrail askeri bandosuna protesto şoku İsrail, Gazze'de masum insanları bombalamaya devam ederken, İsrail askeri bandosunun AB'ye ev sahipliği yapan Belçika'da "barış adına" konser vermesi tepkilere sebep oldu.

    Kaynak: Haber7





    İsrailliler İsrail'i İsrail'de protesto etti Yorumları