İsrail Ankara Büyükelçiliği önünde protesto   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 11-17-2012 (10:16)   Son Mesaj: 11-17-2012 (10:16)    Cevap: 0    Gösterim: 326  

    11-17-2012

    İsrail Ankara Büyükelçiliği önünde protesto

    İsrail Ankara Büyükelçiliği önünde protesto
    İsrail Ankara Büyükelçiliği önünde protesto

    İsrail'in Ankara Büyükelçiliği önünde toplanan grup, Gazze'ye yönelik saldırıları protesto etti. Sloganlar atıp tekbirler getiren grup, İsrail bayrağını ve Başbakan Netenyahu'nun posterini yaktı.

    İsrail'in Ankara Büyükelçiliği önünde toplanan grup, Gazze'ye yönelik saldırıları protesto etti. Sloganlar atıp tekbirler getiren grup, İsrail bayrağını ve Başbakan Netenyahu'nun posterini yaktı. İsrail'in Gazze'ye başlattığı operasyonları protesto etmek isteyen Anadolu Gençlik Derneği üyeleri, akşam saatlerinde İsrail'in Ankara Büyükelçiliği önünde toplandı. İsrail aleyhine sloganlar atan grup, tekbirler getirdi ve Kuran'ı Kerim okudu.

    Grup adına açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Ankara Şube Başkanı Hasan Kahraman, işgalci İsrail'in yine Müslüman Filistin halkına yönelik acımasız bir katliama giriştiğini söyledi. İsrail'in yaptığı bu yeni saldırı ile birçok sivil vatandaşı ve Hamas'ın öncü kadrosundan olan Ahmet Cebari'yi öldürdüğünü ifade eden Kahraman, İsrail'in kınanmaktan anlamadığını, anlayacağı tek dilin şiddetine karşılık göreceği şiddet olacağını kaydetti. Bölgede huzur ve barışın tek yol olduğunu, onun da adalet ekseninde bir İslam birliğinin kurulması olduğunu belirten Kahraman, "Bir Müslüman ülkeye yapılan saldırının İslam birliği tarafından karşılıksız bırakılmaması gerekir. Şımarık İsrail en kısa zamanda döktüğü kanda boğulacaktır" dedi.

    Yapılan açıklamanın ardından; Filistin'den gelen öğrenciler, ezgiler seslendirildi. Grup daha sonra İsrail bayrağı ve İsrail Başbakanı Netenyahu'nun posterini yaktı. Yapılan gösterilerin ardından eylem, olaysız bir şekilde sona erdi.

    Kaynak: İHA





    İsrail Ankara Büyükelçiliği önünde protesto Yorumları