Kamera görünce dayanamayan hırsız   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 11-11-2012 (07:35)   Son Mesaj: 11-11-2012 (07:35)    Cevap: 0    Gösterim: 481  

    11-11-2012

    Kamera görünce dayanamayan hırsız

    Kamera görünce dayanamayan hırsız
    Kamera görünce dayanamayan hırsız

    Konya'da 20 gün önce hırsızlık yaparken kameraya poz veren ve yakalanarak adli kontrol cezası ile serbest kalan şüpheli, yine güvenlik kameralarına takıldı.

    Konya'da 20 gün önce hırsızlık yaparken kameraya poz veren ve yakalanarak adli kontrol cezası ile serbest kalan şüpheli, yine güvenlik kameralarına takıldı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Beğendiği kıyafet ve ayakkabıları çaldığı bilinen hırsız polisler tarafından yakalandı.

    Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde 17 Ekim tarihinde bir mağazaya giren ve ayakkabı çalarken güvenlik kameraları tarafından görüntülenen sabıkalı hırsız İlhan Y. (27), çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol cezası ile serbest kalmıştı. Konya'da yine kent merkezindeki bir mağazada deri mont hırsızlığı meydana geldi. Mağazaya giden Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini izleyince hırsızın 20 gün önce güvenlik kamerasına verdiği poz sayesinde yakaladıkları İlhan Y. olduğunu belirledi ve şüpheliyi evine giderek aldı. Evde yapılan aramada çeşitli mağazalardan çalındığı ortaya çıkan çok sayıda pantolon, tişört ve mont ele geçirildi.

    Şüpheli bu kez çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.



    Kaynak: İHA





    Kamera görünce dayanamayan hırsız Yorumları