İstanbul'da tinerci dehşeti!   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 11-11-2012 (08:32)   Son Mesaj: 11-11-2012 (08:32)    Cevap: 0    Gösterim: 431  

    11-11-2012

    İstanbul'da tinerci dehşeti!

    İstanbul'da tinerci dehşeti!
    İstanbul'da tinerci dehşeti!

    Ataşehir'de 16 yaşındaki bir gencin tinerciler tarafından yakıldığı iddia edildi. Yüzünde ve ellerinde yanıklar olan genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

    Ataşehir'de 16 yaşındaki bir gencin tinerciler tarafından yakıldığı iddia edildi. Yüzünde ve ellerinde yanıklar olan genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Olay, Ataşehir Küçükbakkalköy Sümer Sokak civarında meydana geldi. İddiaya göre M.Y.(16) isimli genç bir süredir bir arkadaşı tarafından tehdit ediliyordu. Yaklaşık 3 aydır bu sebeple sokağa çıkmayan M.Y., bugün öğle saatlerinde Sümer Sokak'ta bulunan evinden dışarı çıktı. Kısa bir süre sonra elleri ve yüzü tinerle yanmış halde geri dönen M.Y., panik içinde çevredekilerden yardım istedi. Elleri ve yüzü tinerle yanmış genci gören çevre sakinleri hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, M.Y.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Ünitesi'ne kaldırdı. M.Y.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

    Olayın nasıl olduğu tam olarak netleşmezken, gencin tinerciler tarafından yakıldığı iddia edildi. Çevre sakinleri ise M.Y.'yi elleri ve yüzü yanmış halde gördüklerini söyledi.Öte yandan gencin olaydan hemen sonra elleri yanık halde evinin bulunduğu sokağa gelmesi, çevrede bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yanında iki kişi bulunan M.Y., panik halde sokaktan geçiyor ve caddeye çıkarak ambulans beklemeye başlıyor.Polis ekipleri olayın faillerini yakalamak için çalışma başlattı.



    Kaynak: İHA





    İstanbul'da tinerci dehşeti! Yorumları