Åžehit askerin ölüm ÅŸiiri yürekleri daÄŸladı   Konuyu açan: Tavanarasi   Ä°lk Mesaj: 11-10-2012 (19:19)   Son Mesaj: 11-10-2012 (19:19)    Cevap: 0    Gösterim: 547  

    11-10-2012

    Şehit askerin ölüm şiiri yürekleri dağladı

    Şehit askerin ölüm şiiri yürekleri dağladı
    Şehit askerin ölüm şiiri yürekleri dağladı

    Siirt'in Pervari İlçesi'nde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Dinçer Ersoy'un sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı askeri üniformalı bir fotoğrafının altına yazdığı şu şiiri yürekleri yaktı.

    Siirt'in Pervari Ä°lçesi'nde helikopterin düşmesi sonucu ÅŸehit olan Uzman ÇavuÅŸ Dinçer Ersoy'un sosyal paylaşım sitesinde paylaÅŸtığı askeri üniformalı bir fotoÄŸrafının altına yazdığı ÅŸu ÅŸiiri yürekleri yaktı. GALERÄ° İÇİN TIKLAYIN Ä°ÅŸte Siirt'in Pervari ilçesinde düşen helikopterde ÅŸehit düşen askerlerimizÂ*ve memleketleri:

    TEKÄ°RDAÄž

    Siirt'eÂ*ÅŸehit olan Uzman ÇavuÅŸ Dinçer Ersoy'un TekirdaÄŸ'ın Çerkezköy Ä°lçesi'nde yaÅŸayan ailesi, acı haberle yıkıldı.

    Åžehit haberinin alınmasının ardından askeri yetkililer, TekirdaÄŸ'dakiÂ*Çerkezköy'deki evine gitti ve anne Nilüfer ve baba Mustafa Ersoy'a acı haberi verdi. Aile gözyaÅŸlarına boÄŸuldu.

    KAÇ NEFES KALDI Kİ ÖLÜME

    Şehit Uzman Çavuş Dinçer Ersoy, sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı askeri üniformalı bir fotoğrafının altına ise şu şiiri yazdı.

    İzin ver yanında kalayım,
    Kıvrılsın saçların yüreğime,
    Sana tutuÅŸsun her zerrem,
    Bakışlarını kat ömrüme,
    Tutalım ziyan edilmiş ömrün kalanını,
    Kaç nefes kaldı ki ölüme

    BARTIN

    Astsubay Kıdemli Çavuş 25 yaşındaki Erkan Yalçın'ın, Bartın'ın Ulus İlçesi'ndeki evine ateş düştü.
    Oğullarının şehit olduğu haberiyle yıkılan anne 50 yaşındaki Zeynep Yalçın ve baba 53 yaşındaki Ahmet Yalçın sinir krizi geçirdi.

    GÜMÜŞHANE

    Jandarma Uzman Çavuş Tüfekçi'nin bir süre önce izin için memleketi Kürtün İlçesi Akçal Köyü'ne geldiği, bir hafta önce de görevine dönmek üzere ilçeden ayrıldığı belirtildi. Kenan - Asiye Tüfekçi çiftinin en büyük çocuğu olan 22 yaşındaki Uzman Çavuş Yusuf Tüfekçi'nin 3 de kardeşi bulunuyor. Acı haberle birlikte Tüfekçi ailesi gözyaşlarına boğuldu.

    GÄ°RESUN

    Şehit olan askerlerden 23 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Hakan Gemici'nin acı haberi Giresun'un Keşap İlçesi'ndeki evini yasa boğdu. Şehit Astsubay Gemici'nin, 18 Ekim'de Keşap'ta Elif Gemici ile evlendiği, birkaç gün izinin ardından da görevine döndüğü öğrenildi. Hakan Gemici'nin şehit haberini alan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Şehit Astsubay'ın evlendikten sonra eşiyle birlikte görev yeri olan Siirt'e gittiği ve 3 kardeşinin bulunduğu öğrenildi.

    Â*KAYSERÄ° ( 2 ÅžEHÄ°T )

    17 şehitten birininde Uzman Çavuş 25 yaşındaki Halil İbrahim Çelik olduğu belirlendi. Şehidin acı haberi, kardeşini ziyarete giden ağabeyi 30 yaşındaki Hacı Çelik'e Siirt'te verildi. Geçen hafta nişanlandığı belirtilen Halil İbrahim Çelik'in babası Melih Gazi Çelik'in vefat ettiği ve annesi Kamer Çelik'in ise Kayseri'nin Sarız İlçesi'nde oturduğu kaydedildi. Şehit Uzman Çavuş Halil İbrahim Çelik'in cenazesi, memleketi Sarız İlçesi'nde toprağa verilecek.

    Peygamber sevgisini Facebook'ta paylaşmış

    Uzman Onbaşı Onur Karasungur, sosyal paylaşım sitesinde Hz. Peygamber (sav)'e olan sevgisini dile getirmiş.
    Şehit Uzman Onbaşı Onur Karasungur, sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'ta 4 soruya cevap vermiş. Şehidin 23 Temmuz 2012 tarihinde cevapladığı sorular arasında 'Geçmişe gitme imkanınız olsa kimlerle tanışmak isterdiniz?" sorusu da yer alıyor. Şehit Karasungur'un bu soruya ise "Hz. Muhammed" cevabını verdiği görülüyor.

    ADANA

    Uzman Çavuş Erdal Tekin'in Adana'nın Feke İlçesi'nde oturan ailesinin evine ateş düştü.Askeri yetkililer Uzman Çavuş Erdal Tekin'in babası Rafi Tekin ve annesi Yüksel Tekin'e acı haber verdi. Bekar olan Tekin'in acı haberi ailesini yasa boğdu. Fenalık geçiren yakınlarına sağlık ekipleri sakinleştirici iğne yaptı. Eve Türk Bayrakları çekildi, olayı duyan yakınları da eve akın edip, ailesi teselli etmeye çalıştı.

    MANÄ°SA

    Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetin'in, Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.Şehit Pilotun annesi Nevin ve babası Abdullah Çetin, oğullarının şehit düştüğü haberini alınca fenalaştı. Eve gelen sağlık ekibinin sakinleştirici iğne yapmasına izin vermeyen Abdullah Çetin, ?Televizyonlarda iğne yapılan şehit babalarını gördüm. Kuzu gibi oluyorlar. Ben öyle olmak istemiyorum. Benim şimdi ağlama zamanım. Şehit olan oğluma ağlamayacağım da ne zaman ağlayacağım? dedi. Anne Nevin Çetin'i de komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Yüzbaşı Çetin'in 3 yıl önce Çiğdem Çetin ile evlendiği belirtildi.

    KIRKLARELÄ°

    Jandarma Üsteğmen Ersan Yenici'nin Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'ne bağlı Kuleli köyünde yaşayan ailesi, acı haberle yıkıldı. Karşısındaki askerleri görünce bayılan anne Ayşe Yenici, hazır bekletilen ambulansa bindirilerek tedavi altına alındı. Baba ise sinir krizleri geçirdi. Sakinleştirici yapılan anneye acı haberi şehidin kardeşi Ercan Yenici verdi. Acı haberle yıkılan annenin feryatları yürekleri dağladı.

    GAZÄ°ANTEP

    Jandarma Uzman Çavuş Serkan Perişan'ın, Gaziantep'teki ailesine acı haber verildi. Şehit Uzman Çavuş Perişan'ın 15 gün önce Kurban Bayramı'nda nişanlandığı belirtildi. Baba Gani Perişan haberi alır almaz fenalaşırken, üvey annesi Döne Perişan ve kardeşleri de gözyaşlarına boğuldu. Giresun'da vatani görevini tamamladıktan sonra 3 yıl önce uzman çavuş olarak göreve başlayan Şehit Perişan'ın 8 yıl önce öz annesi Gürcü Ölmez'i kaybettiği öğrenildi.

    MERSÄ°N

    Jandarma Uzman Çavuş Eren Kızılgedik'in (23) Mersin'deki baba evine ateş düştü. Acı haberi askeri yetkililerden alan şehidin yakınları göz yaşlarına boğuldu. Metanetli olmaya çalışan baba Ergün Kızılgedik oğlu ile en son dün akşam görüştüğünü ve iyi olduğunu söylediğini belirtti. Şehidin fenalık geçiren kız kardeşine hazır bekleyen 112 ekiplerince müdahale edildi. Ağıtlar yakan şehidin annesi Müzeyyen Kızılgedik'i ise taziyeye gelen kadınlar sakinleştirmeye çalıştı. Şehidin ağabeyi Erdinç ise dağın devrildiği nerde görülmüş diye feryat etti.

    ERZURUM

    Jandarma Uzman ÇavuÅŸ KürÅŸat GüneÅŸ, Pervari'de ÅŸehit düştü, ailesi Erzurum'da yasa büründü.Bir yıl önce göreve baÅŸlayan ve eÅŸi üç aylık hamile Hatice ile Siirt'te oturan Uzman ÇavuÅŸ KürÅŸat GüneÅŸ'in ÅŸehit olduÄŸu haberini askeriÂ*yetkililer verdi. Acı haber ÅŸehidin ailesini gözyaÅŸlarına boÄŸdu..

    KAHRAMANMARAÅž

    Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Ömer Büyükköse'nin önümüzdeki ay düğünü olacağı, niÅŸanlısı ile ailesinin Siirt'teki damat evine eÅŸyaları götürdüğü ve Aralık ayının başında evlenecek olana ÅŸehit askerin içinÂ*hazırlık yapıldığı öğrenildi.

    Â*ANKARA

    Üsteğmen Yakup Çınar'ın baba ocağına ateş düştü.Üsteğmen Yakup Çınar'ın şehit olduğu haberi duyulmasının ardından Ankara Sincan'daki annesi Fatma ile babası Kemal Çınar fenalık geçirdi. Taziyeevine sevk edilen sağlık ekipleri fenalaşan acılı anne Fama Çınar'a müdahalede bulundu. Yaklaşık 5 yıldır helikopter pilotu olarak görev yapan üsteğmen Yakup Çınar'ın, 2,5 yıldır da evli, öğretmen eşi Fethiye Çınar'ın da 5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

    KONYA

    Uzman Çavuş Mesut Şeker'in acı haberi, Konya'nın Akşehir İlçesi'ne bağlı Reis Beldesi'nde yaşayan ailesini yasa boğdu. Oğlunun şehit olduğu haberini alan anne Ayşe Konuk, Oğlumu rüyamda bana gelinlik hediye ederken gördüm. Meğerse oğlum kefen giyecekmiş diyerek göz yaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren anneye sağlık ekipleri müdehale etti.

    Â*


    Â*

    Â*

    Â*

    Â*

    Â*

    Â*

    Â*

    Â*

    Â*

    Â*

    Â*

    Â*

    Â*

    17 şehitten geriye bu fotoğraflar kaldı Siirt'in Pervari ilçesi Köprüçay mevkiinde meydana gelen helikopter kazasında 17 asker şehit oldu. Şehitlerden 4'ünün helikopter personeli olduğu 13'ünün de jandarma özel harekatta görevli askerler olduğu belirtildi.

    Şehitlerimizin memleket ve isimleri belli oluyor! Siirt'in Pervari İlçesi'nde düşen askeri helikopterde şehit olan 17 asker arasında bulunan Uzman Çavuş Yusuf Tüfekçi'nin acı haberi, Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi Akçal Köyü'ne yaşayan ailesini yasa boğdu.

    Kılıçdaroğlu'ndan 17 şehit açıklaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pervari'de askeri helikopterin düşmesine ilişkin, 'acımız büyük' ifadesini kullandı.

    Siirt'te helikopter düştü: 17 asker şehit Siirt Pervari'de takviye amacıyla Jandarma Özel Harekat timini taşıyan İl Jandarma Komutanlığı'na ait bir Sikorsky S-70 helikopteri, Herekol Dağı'nda bu sabah belirlenemeyen bir nedenle düştü.

    Kaynak: AJANSLAR





    Şehit askerin ölüm şiiri yürekleri dağladı Yorumları