Dünyadaki muhtaçlar Cansuyu'yla güldü   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 11-10-2012 (19:19)   Son Mesaj: 11-10-2012 (19:19)    Cevap: 0    Gösterim: 363  

    11-10-2012

    Dünyadaki muhtaçlar Cansuyu'yla güldü

    Dünyadaki muhtaçlar Cansuyu'yla güldü
    Dünyadaki muhtaçlar Cansuyu'yla güldü

    Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hayırseverlerin kurbanlarını dünyanın pek çok ülkesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını duyurdu.

    Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hayırseverlerin kurbanlarını dünyanın pek çok ülkesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını duyurdu. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, ''Anadolu'nun merhameti bütün dünyayı sardı'' dedi.

    Hayırseverlerden toplanan kurban vekaletlerini muhtaçlara ulaştıran Cansuyu Derneği'nin ''Kurban 2012 Değerlendirme Toplantısı'' Ankara'da yapıldı.

    Toplantıda konuşan Köylü, bu yıl Arakan kamplarından Moro'ya kadar dünyanın birçok ülkesinde kurban organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Hayırsever kardeşlerimiz fark gözetmeksizin dünyanın bütün mazlumlarına ilgi ve alakalarını esirgemedi. Arakan, Somali, Kenya, Etyopya, Benin, Togo, Lübnan, Afganistan, Moro, Pakistan, Nijer, Burkino Faso, Mali, Kamerun, Çad, Gürcistan, Azerbaycan ve Türkiye'deki muhtaçlar Cansuyu ile güldü. Anadolu'nun merhameti bütün dünyayı kurban vesilesiyle sardı'' diye konuştu.
    Türkiye'nin 81 ilinden aldıkları vekaletleri sahiplerine ulaştırdıklarını ifade eden Köylü, ''30 bin kurban vekaleti aldık ve tamamını eksiksiz bir şekilde kestik. Üzerimizdeki mesuliyeti yerine getirmenin huzuru içindeyiz'' ifadelerini kullandı.

    Bölge ve ülke koordinatörlerinin sunumlarıyla devam eden toplantı, organizasyona katılanlara plaket takdimiyle sona erdi.

    Kaynak: AA





    Dünyadaki muhtaçlar Cansuyu'yla güldü Yorumları