Åžemdinli'de çatışma 1 uzman ÅŸehit   Konuyu açan: Sasha   Ä°lk Mesaj: 11-09-2012 (01:18)   Son Mesaj: 11-09-2012 (01:18)    Cevap: 0    Gösterim: 322  

    11-09-2012

    Şemdinli'de çatışma 1 uzman şehit

    Şemdinli'de çatışma 1 uzman şehit
    Şemdinli'de çatışma 1 uzman şehit

    Hakkari Şemdinli'de meydana gelen çatışmalarda bir uzman çavuş şehit oldu...

    Hakkari Şemdinli'de meydana gelen çatışmalarda bir uzman çavuş şehit oldu... Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu. Şemdinli ilçesi Silo Yaylası'nda sabah saatlerinde başlatılan operasyon sırasında güvenlik güçleri ile bir grup teröristle arasında çatışma çıktı.

    AÄžIR YARALANMIÅžTI
    Çatışmada 1 uzman çavuÅŸ Seyit YalçınÂ*ağır yaralanmıştı. Yaralanan uzman çavuÅŸ, askeri helikopterle Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Durumu çok ağır olan uzman çavuÅŸ ÅŸehit oldu.

    1 AY ÖNCE NİŞANLANMIŞTI
    Seyit Yalçın'ın ÅŸehit olduÄŸu haberi,Â*Yozgat'ın BoÄŸazlıyan ilçesinde yaÅŸayan ailesine, Yozgat Ä°l Jandarma Komutanlığı'nda görevli subaylar tarafından verildi. Baba Bayram, anne Şükran Yalçın acı haber üzerine gözyaÅŸlarını tutamadı. Â*

    Şehit Uzman Çavuş Seyit Yalçın'ın, bir ay önce Malatya'da nişanlandığı öğrenildi. Şehidin annesinin ise bir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

    Â*





    Şemdinli'de çatışma 1 uzman şehit Yorumları