ÇocuÄŸuna hırsızlık yapmayı öğreten anne yakalandı   Konuyu açan: Saatte1   Ä°lk Mesaj: 11-03-2012 (16:50)   Son Mesaj: 11-03-2012 (16:50)    Cevap: 0    Gösterim: 629  

    11-03-2012

    Çocuğuna hırsızlık yapmayı öğreten anne yakalandı

    Çocuğuna hırsızlık yapmayı öğreten anne yakalandı
    Çocuğuna hırsızlık yapmayı öğreten anne yakalandı

    Tayland'da 5 yaşındaki kızına hırsızlık yapmayı öğreten anne yakalandı.

    Tayland'da 5 yaşındaki kızına hırsızlık yapmayı öğreten anne yakalandı. VÄ°DEO İÇİN TIKLAYIN Tayland'ın baÅŸkenti Bangkok'ta Nutra Pudrung adlı kadının 5 yaşındaki kızına hırsızlık yapmayı öğretirkenÂ*güvenlik kameraları ile görüntülendi.Â*Görüntülerde küçük kız bir dükkana girerek kasa çekmecesini açıp içinden telefonu alıyor. Ardından koÅŸarak kendisini dışarıda bekleyen annesinin yanına gidiyor. Anne, kızının telefonu alıp yanına gelmesiyle birlikte gözlerden kayboluyor.

    Bir mağdur anne kızın peşine düşüp yerlerine tespit ettikten sonra polise haber verdi. Tayland polisi tarafından yakalanan anne suçunu itiraf etti ve "Tam 3 kez kızımla hırsızlık yaptık ve her seferinde onu ödüllendirmek için ona çikolata ve cips aldım" dedi.

    4 çocuklu olan ailesini geçindirmek için çaldığını söyleyen kadın, eÅŸininÂ*günlük olarak para aldığını ve bunun ihtiyaçlarını karşılamadığını söyleyerek kendini savunmaya çalıştı.



    Kaynak: DHA





    Çocuğuna hırsızlık yapmayı öğreten anne yakalandı Yorumları