MHP kongresine özel saç tıraşı!   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 11-02-2012 (18:25)   Son Mesaj: 11-02-2012 (18:25)    Cevap: 0    Gösterim: 351  

    11-02-2012

    MHP kongresine özel saç tıraşı!

    MHP kongresine özel saç tıraşı!
    MHP kongresine özel saç tıraşı!

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 4 Kasım Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda yapacağı kongre için MHP'li gençler saçlarını 'Türk Milleti Sensiz Asla' sloganıyla kazıttı.

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 4 Kasım Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda yapacağı kongre için MHP'li gençler saçlarını 'Türk Milleti Sensiz Asla' sloganıyla kazıttı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 4 Kasım Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda yapacağı kongre ile yeni genel başkanını seçecek. MHP Genel Başkanı Develet Bahçeli'nin yanı sıra 11 aday başkanlık için adaylığını açıkladı. Bu sayının Pazar günü 4'e inmesi, asıl yarışın Devlet Bahçeli ve Koray Aydın arasında geçmesi bekleniyor.

    MHP'nin pazar günü yapılacak 10. olağan kongresinde bin 241 delege, partinin yeni genel başkanını belirleyecek. Parti tabanında genel kurul için hazırlıklar son hızla sürdürülüyor. MHP Genel Başkanı Bahçeli Kongre'ye bilbordlara asılan 'Türk Milleti Sensiz Asla' sloganıyla gidecek. Kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi destekleyen, Türkiye Berberler ve Kuaförler Milli Takım Kaptanı Münir Önkan, Bahçeli'nin 'Sensiz Asla' sloganını tıraş yaptığı partililerin kafasına kazıyor.

    Kongrede MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi desteklediklerini ifade eden gençler "Kurultayda genel başkanımızın yanındayız. O'na desteğimizi göstermek saçlarımıza bu sloganı kazıttık." dedi. Berber Münir Önkan ise MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin sözlerini referans aldığını ifade ederek, bu nedenle kafalara kazıdığını kaydetti.

    Bahçeli'nin fotoğrafı yanında yazılı olan 'Türk Milleti Sensiz Asla' sloganı kongre öncesi Ankara'da bulunan bilbord ve panolara asıldı.



    Kaynak: CİHAN





    MHP kongresine özel saç tıraşı! Yorumları