Meteoroloji'den bu illere kuvvetli yağış uyarısı   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 11-02-2012 (18:26)   Son Mesaj: 11-02-2012 (18:26)    Cevap: 0    Gösterim: 380  

    11-02-2012

    Meteoroloji'den bu illere kuvvetli yağış uyarısı

    Meteoroloji'den bu illere kuvvetli yağış uyarısı
    Meteoroloji'den bu illere kuvvetli yağış uyarısı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, internet sitesinden yurdun bu bölümlerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu. İşte o iller...

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, internet sitesinden yurdun bu bölümlerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu. İşte o iller... Çanakkale, Balıkesir'in Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Havran ilçeleriyle İzmir'in kuzey kesimleri için yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısında bulunuldu.

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, batı kıyılarında aralıklarla devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak etkisini artıracak.

    Yağışların, Çanakkale, Balıkesir'in Edremit, Ayvalık, Burhaniye ve Havran ilçeleriyle Menemen başta olmak üzere İzmir'in kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

    Yetkililer, vatandaşları ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.



    Kaynak: AA





    Meteoroloji'den bu illere kuvvetli yağış uyarısı Yorumları