Vatandaş cuman namazı saatini takdirle karşıladı   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 11-02-2012 (17:24)   Son Mesaj: 11-02-2012 (17:24)    Cevap: 0    Gösterim: 313  

    11-02-2012

    Vatandaş cuman namazı saatini takdirle karşıladı

    Vatandaş cuman namazı saatini takdirle karşıladı
    Vatandaş cuman namazı saatini takdirle karşıladı

    Adana'da kış saatiyle birlikte erken okunan öğle ezanını, müftülüğün cuma günleri için saat 12.00'ye sabitlemesini vatandaşlar takdirle karşıladı.

    Adana'da kış saatiyle birlikte erken okunan öğle ezanını, müftülüğün cuma günleri için saat 12.00'ye sabitlemesini vatandaşlar takdirle karşıladı. Vatandaşlar, "Uygulama memur ve çalışan kesim için mutluluk verici." dedi.

    Adana İl Müftülüğü, kış saati uygulamasında devlet memurlarının camilerde cuma namazı kılabilmesi için cuma namazı saatini 12.00 olarak değiştirip, sabitlemişti.

    Müftülük, saat 11.30 sularında okunan öğle namazı ezanının cuma günleri saat 12.00'de okunacağını açıklamıştı. Müftülük, uygulamanın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların cuma namazı kılabilmesine imkan sağlayacağını bildirmişti.

    Uygulamanın ilk haftasında, Ulu Cami'ye gelen vatandaşlar, memurlar için yapılan değişikliği sevindirici olarak niteledi. Vatandaşlar, herkesin Cuma kılabilmesine imkan sağlayan düzenlemenin önemli olduğuna anlattı.

    Kaynak: CİHAN





    Vatandaş cuman namazı saatini takdirle karşıladı Yorumları