Adli Tıp Kurum Başkanı: Bir şeylere ulaştık   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 11-02-2012 (17:24)   Son Mesaj: 11-02-2012 (17:24)    Cevap: 0    Gösterim: 361  

    11-02-2012

    Adli Tıp Kurum Başkanı: Bir şeylere ulaştık

    Adli Tıp Kurum Başkanı: Bir şeylere ulaştık
    Adli Tıp Kurum Başkanı: Bir şeylere ulaştık

    Adli Tıp Kurum Başkanı Doç. Dr. Haluk İnce, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili bir şeylere ulaştıklarını; ancak bunu açıklama yetkisinin Cumhuriyet Başsavcısı'nda olduğunu söyledi.

    Adli Tıp Kurum Başkanı Doç. Dr. Haluk İnce, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili bir şeylere ulaştıklarını; ancak bunu açıklama yetkisinin Cumhuriyet Başsavcısı'nda olduğunu söyledi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'dan ölümüyle ilgili tartışmalar devam ediyor. Ölümü şüpheli bulunarak mezarı açılan Turgut Özal'ın naaşı üzerinde Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemelerde yüksek miktarda etkili bir zehir olan 'striknin kreatin' maddesi bulunduğu iddialarıyla ilgili Adli Tıp Kurum Başkanı Doç. Dr. C. Haluk İnce, haberin hangi sonuçtan ve bilgiden hareketle yapıldığını bilmediğini söyledi.

    Haberin kendisinden çıkmadığı için de nereden çıktığını bilmediğini dile getiren İnce, "Biz bir şeylere ulaştık. Bunu açıklama yetkisi tamamen Cumhuriyet Başsavcısı'na ait. Savcılığa bir rapor göndermedik. (Rapor tamamlandı mı) Hayır rapor tamamlanmadı. Rapor için sizden bir müsaade istemiştik, o süreç devam ediyor. Geç kalmadık. Zehirlenme söz konusu mu? Onu şu an açıklama yetkim yok benim. Bir ay içerisinde sonuçlanmasını umut ediyoruz." diye konuştu.



    Ahmet Özal: Babam bu yüzden öldürülmüş olabilir Bir gazetenin ulaştığı otopsi raporu sonucuna Turgut Özal'ın büyük oğlu Ahmet Özal'dan ilk yorum geldi.

    Kaynak: CİHAN





    Adli Tıp Kurum Başkanı: Bir şeylere ulaştık Yorumları