O okulun öğretmenlerine başarı belgesi   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 11-02-2012 (17:25)   Son Mesaj: 11-02-2012 (17:25)    Cevap: 0    Gösterim: 443  

    11-02-2012

    O okulun öğretmenlerine başarı belgesi

    O okulun öğretmenlerine başarı belgesi
    O okulun öğretmenlerine başarı belgesi

    Iğdır Valisi Ahmet Pek, Karakoyunlu Bulakbaşı köyünde PKK'lı teröristlerce saldırıya uğrayan okulu ziyaret ederek, öğretmenleri başarı belgesi ile ödüllendirdi.

    Iğdır Valisi Ahmet Pek, Karakoyunlu Bulakbaşı köyünde PKK'lı teröristlerce saldırıya uğrayan okulu ziyaret ederek, öğretmenleri başarı belgesi ile ödüllendirdi. Vali Pek, "Yaşanan terör olayında öğretmenlerini koruyan köylümüzün örnek davranışı takdire şayandı. Bunu, bütün Türkiye gördü." dedi.

    Öğle saatlerinde Bulakbaşı köyüne gelen Iğdır Valisi Ahmet Pek, köyde vatandaşlarla birlikte Cuma namazı kılarak, bir süre sohbet etti. Vali Pek, daha sonra heyet ile birlikte Bulakbaşı Köyü İlköğretim Okulu'na geçerek, düzenlenen törene katıldı.

    Bulakbaşı köyünde örnek davranış sergilendiğini belirten Vali Ahmet Pek, bulundukları ortamı en iyi şekilde kullanarak, halkla öğrencilerle güzel bir diyalog kuran değerli öğretmenlerin, diğer meslektaşlarına karşı örnek bir davranış sergilediklerini ifade etti. Vali Pek Onları da kutluyorum. Bu ülkemiz nasıl kazanıldığını hepimiz çok iyi biliriz bu ülke nasıl kazanıldıysa devamı da öyle sağlanmalı. Burada çalışan öğretmenlerimize yapılan hareket kabul edilemez ve kabul de edilmemeli. Buraya gelen öğretmenlerimizin tek amacı burada bulunan öğrencilere ışık olmak ve yapılan davranışla da ışık oldukları gözüküyor. Bulakbaşında yaşanan olaydan dolayı örnek davranış sergileyen köylümüze ve öğretmenlerine sevgi gösteren öğrencilerimizi canı yürekten kutluyorum." diye konuştu.

    Vali Pek, konuşmasının ardından, Bulakbaşı İlköğretim Okulu'nda görev yapan öğretmenlere başarı belgesi takdim ederek, toplu fotoğraf çektirdi. Öğrencilerin, törenle başarı belgesi alan öğretmenlerini dakikalarca alkışlaması dikkat çekti.

    Bulakbaşı'nda gerçekleştirilen törene; Iğdır Valisi Ahmet Pek, İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, İl Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Erdem Yılmaz, Karakoyunlu Kaymakamı Elif Canan Turcer Ersöz ve çok sayıda kurum amiri katıldı.

    Kaynak: CİHAN





    O okulun öğretmenlerine başarı belgesi Yorumları