Hakkari Valiliği'nden çatışma açıklaması   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 10-17-2012 (17:08)   Son Mesaj: 10-17-2012 (17:08)    Cevap: 0    Gösterim: 337  

    10-17-2012

    Hakkari Valiliği'nden çatışma açıklaması

    Hakkari Valiliği'nden çatışma açıklaması
    Hakkari Valiliği'nden çatışma açıklaması

    Hakkari Valiliği, Çukurca ilçesi Işıklı ve Gezgintepe üs bölgelerine teröristlerce düzenlenen saldırıda 3 askerin 3 şehit olduğu, 1 askerin yaralandığı ve 3 teröristin de etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

    Hakkari Valiliği, Çukurca ilçesi Işıklı ve Gezgintepe üs bölgelerine teröristlerce düzenlenen saldırıda 3 askerin 3 şehit olduğu, 1 askerin yaralandığı ve 3 teröristin de etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Çukurca ilçesi Işıklı ve Gezgintepe üs bölgelerine bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucunda 3 askerimiz şehit olmuş, 1 askerimiz yaralanmıştır. Bölgede operasyonlar devam etmekte olup, 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi." denildi.

    7 FARKLI NOKTADA TERÖRİSTLERCE DÜZENLENEN TOPLAM 400 KİLO TUZAKLANMIŞ EL YAPIMI PATLAYICI BULUNDU

    Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bölücü terör örgütü mensuplarına karşı Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde devam eden operasyonlarda arazi araması yapan birliklerce, 1 terörist sağ olarak yakalanmış, 5 adet tüfek ele geçirilmiş ve 7 farklı noktada bölücü terör örgütü mensuplarına yerleştirilmiş toplam 400 kilo tuzaklanmış el yapımı patlayıcı bulunmuştur. Hakkari'de terör örgütü önleyici faaliyetlere hassasiyetler devam edilmektedir."

    Kaynak: CİHAN





    Hakkari Valiliği'nden çatışma açıklaması Yorumları