Åžehit polis gözyaÅŸlarıyla memleketine uÄŸurlandı   Konuyu açan: Savrozi   Ä°lk Mesaj: 10-15-2012 (01:22)   Son Mesaj: 10-15-2012 (01:22)    Cevap: 0    Gösterim: 405  

    10-15-2012

    Şehit polis gözyaşlarıyla memleketine uğurlandı

    Şehit polis gözyaşlarıyla memleketine uğurlandı
    Şehit polis gözyaşlarıyla memleketine uğurlandı

    Adıyaman'da kaza yerinde görev yapan polislere başka bir otomobilin çarpması sonucu 1 polis memuru şehit oldu, 3'ü polis 5 kişi yaralandı. Şehit polis gözyaşları ile memleketine uğurlandı.

    Adıyaman'da kaza yerinde görev yapan polislere başka bir otomobilin çarpması sonucu 1 polis memuru şehit oldu, 3'ü polis 5 kişi yaralandı. Şehit polis gözyaşları ile memleketine uğurlandı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN GALERİ İÇİN TIKLAYIN Olayda şehit olan polis memuru Mustafa Altan (40), Adıyaman Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle memleketi Gaziantep'in İslahiye ilçesine uğurlandı.

    Şehit polisin cenazesi, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü bahçesine arkadaşları tarafından getirildi. Törene Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Sağlık İl Müdürü M. Emin Taş, kurum müdürleri ve çok sayıda polis katıldı. Emniyet müdürü, konuşması sırasında zor anlar yaşadı.

    Törende bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, "Emniyet teşkilatımız her zaman her yerde olduğu gibi cansiperane şekilde görevini sürdürmektedir. Zaman zaman maalesef böylesi vahim olaylarla karşılaşmaktayız." dedi.

    Törende, Gaziantep'ten gelen şehitin ailesi sinir krizi geçirdi.

    İl müftüsü M. Emin Öztürkçü, konuşmaların ardından dua okudu. Şehit polisin naaşı, duadan sonra Gaziantep'in İslahiye ilçesine gönderildi.

    Â*



    Kaynak: CÄ°HAN





    Şehit polis gözyaşlarıyla memleketine uğurlandı Yorumları