Taksim Meydanı'nda ilginç kavga   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 10-08-2012 (06:52)   Son Mesaj: 10-08-2012 (06:52)    Cevap: 0    Gösterim: 307  

    10-08-2012

    Taksim Meydanı'nda ilginç kavga

    Taksim Meydanı'nda ilginç kavga
    Taksim Meydanı'nda ilginç kavga

    Taksim Meydanı, Afganistan uyruklu çiftin 4 yaşındaki erkek çocuklarını birbirinden kaçırma girişimlerine sahne oldu.

    Taksim Meydanı, Afganistan uyruklu çiftin 4 yaşındaki erkek çocuklarını birbirinden kaçırma girişimlerine sahne oldu. Edinilen bilgiye göre, isimleri henüz öğrenilemeyen Afganistan uyruklu karı-koca bir süre önce aralarında tartışmaya başladı. Daha sonra Afgan kadın 4 yaşlarındaki erkek çocuğunu da yanına alarak evden kaçtı. Kadın ile kocası arasında gün boyu yaşanan kovalamaca Taksim Meydanı'nda son buldu. Kadın Taksim Meydan'ında çocuğuyla taksiden inerek koşmaya başladı. Bu sırada Afgan kocada başka bir taksiyle Taksim meydana geldi. Polis kadının ihbarı üzerine eşinin içinde bulunduğu taksinin önünü kesti. Afgan adam bu sırada araçtan hızla inerek eşinin elindeki çocuğu aldı. Çocuğa sımsıkı sarılan Afgan baba yola oturarak gözyaşları içerisinde çocuğumu kimseye vermem diyerek bağırdı. Bunun üzerine polis ekipleri aile bireylerini polis arabasına bindirerek Taksim Polis Merkezine götürdü.

    Öte yandan; bütün olaylara şahit olan taksici polislerin birden etrafının sardığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

    Kaynak: İHA





    Taksim Meydanı'nda ilginç kavga Yorumları