BDP'ten miting provokasyonu   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 10-08-2012 (06:51)   Son Mesaj: 10-08-2012 (06:51)    Cevap: 0    Gösterim: 306  

    10-08-2012

    BDP'ten miting provokasyonu

    BDP'ten miting provokasyonu
    BDP'ten miting provokasyonu

    Taksim'de eylem yapan BDP üyelerinden oluşan gruba polis müdahale etti. Öcalan lehine slogan atan grup üyeleri ile sivil polisler birbirine girdi. Çevik kuvvet polisi gruba biber gazı ile müdahale etti.

    Taksim'de eylem yapan BDP üyelerinden oluşan gruba polis müdahale etti. Öcalan lehine slogan atan grup üyeleri ile sivil polisler birbirine girdi. Çevik kuvvet polisi gruba biber gazı ile müdahale etti. BDP Milletvekili Sebahat Tuncel, "Kürt sorununun çözümü sayın Öcalan'dır. Başbakan sayın Öcalan ile görüşmek için zemin oluşturmalıdır" dedi. Bu sırada bir vatandaşın da BDP'li gruba tepki gösterdiği görüldü. Basın açıklaması ardından dağılmaya başlayan gruptan bazıları Öcalan lehinde slogan attı. Slogan atan eylemcilere sivil polisler müdahale etti. Polisler ile eylemciler tekme tokat birbirine girdi. Araya giren çevik kuvvet polisi de biber gazı ile gruba müdahale etti.

    Tarbalaşı istikametine kaçmaya başlayan grup üyeleri ile polis arasında ara sokaklarda da kovalamaca yaşandı.

    Biber gazlı müdahale nedeniyle Tarbalaşı bulvarını adeta gaz bulutu kapladı. Polis ile göstericiler arasında yaşanan kovalamaca devam ediyor.







    BDP'ten miting provokasyonu Yorumları