Erdoğan'ın AK Parti kongresinde coşkuyu azaltan sözleri   Konuyu açan: _Bu Yağmurlar_   İlk Mesaj: 09-30-2012 (14:33)   Son Mesaj: 09-30-2012 (14:33)    Cevap: 0    Gösterim: 511  

    09-30-2012

    Erdoğan'ın AK Parti kongresinde coşkuyu azaltan sözleri

    Erdoğan'ın AK Parti kongresinde coşkuyu azaltan sözleri
    AK Parti 4. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleştiriliyor. Başbakan Erdoğan büyük bir gövde gösterisiyle Ankara Arena'ya geldi.

    Eşi Emine Erdoğan'la el ele salona giren Erdoğan'a partililer büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan'ın konuşmasında ezber bozacak çıkışlar yapması bekleniyordu. Erdoğan'ın kongredeki konuşması 2023 için bir manifesto olarak gösteriliyordu.
    RAKAMSAL DEĞERLER HEYECANI DÜŞÜRDÜ

    Ancak Başbakan Erdoğan konuşmasında ekonomiyle ilgili detaylı rakamlar açıklamaya başlayınca salondaki heyecan düştü. 2002 ile 2012'yi karşılaştıran Erdoğan o yıllarda satılan otomobil, çamaşır makinesi, buzdolabı sayısını anlatmaya başladı. Konuşmasına Sezai Karakoç'un coşkulu şiiriyle başlayan Erdoğan salondakileri büyük bir coşku seline boğmuştu. Ancak Erdoğan konuşmasının ilerleyen dakikalarında bir çok rakamsal detayı aktarınca heyecanı düşürdü.




    Erdoğan'ın AK Parti kongresinde coşkuyu azaltan sözleri Yorumları