Takma diÅŸ uçaÄŸa rötar yaptırdı   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 09-27-2012 (05:32)   Son Mesaj: 09-30-2012 (00:05)    Cevap: 1    Gösterim: 536  

    09-27-2012

    Takma diş uçağa rötar yaptırdı

    Takma diş uçağa rötar yaptırdı
    Takma diş uçağa rötar yaptırdı

    Milano'dan İstanbul'a gelen uçakta İtalyan bir yolcunun başına gelen talihsiz bir olay uçağa rötar yaptırdı.

    Milano'dan İstanbul'a gelen uçakta İtalyan bir yolcunun başına gelen talihsiz bir olay uçağa rötar yaptırdı. Kadın yolcu hastanelik olurken, uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na bir saat gecikmeli indi.

    Ä°lginç olay Pegasus Hava Yolları'na aitÂ* Milano-Ä°stanbul seferini yapan uçakta yaÅŸandı. Uçak, Ä°talya yerel saatiyle 14.20'de kalkış yapmak için son hazırlıklarını tamamladı. Milano Bergamo Havalimanı'nda yolcu alımını tamamlayan uçakta arka sıralarda oturan yaÅŸlı bir Ä°talyan kadın aniden rahatsızlandı. Kabin görevlilerinin yaptığı kontrollerde yolcunun solunum güçlüğü çektiÄŸi, bunun takma diÅŸinin boÄŸazına takılmasından kaynaklandığı tespit edildi. Kabin görevlilerinin kokpit ekibine haber vermesi üzerine uçaÄŸa doktor çağırıldı.

    Doktor, boğaza takılan takma diş için yolcunun hastaneye kaldırılmasına karar verdi. Bunun üzerine talihsiz yolcu ambulansla hastaneye sevk edildi. Yolcunun hastaneye sevk işlemi uzun sürünce uçak rötara girdi. Tatil için Türkiye'ye geleceği öğrenilen İtalyan hastanede tedavi altına alındı. Uçak bir saat gecikmeli olarak saat 15.30 da havalanabildi, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına saat 19.00 sıralarında iniş yaptı.

    Kaynak: CÄ°HAN





    Takma diş uçağa rötar yaptırdı Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  09-30-2012, 00:05

    → Takma diÅŸ uçaÄŸa rötar yaptırdı


    takma bir dişin böyle birşey yaptırabilmesi şaşırtıcı dogrusu
    fuhgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) fuhgu