ErdoÄŸan'dan Ä°mralı için görüşme mesajı   Konuyu açan: Saatte1   Ä°lk Mesaj: 09-27-2012 (04:32)   Son Mesaj: 09-27-2012 (04:32)    Cevap: 0    Gösterim: 374  

    09-27-2012

    Erdoğan'dan İmralı için görüşme mesajı

    Erdoğan'dan İmralı için görüşme mesajı
    Erdoğan'dan İmralı için görüşme mesajı

    Başbakan Erdoğan İskele Sancak'ta PKK terör örgütüne yönelik gelişmelere değinirken İmralı sürecine de değindi.

    BaÅŸbakan ErdoÄŸan Ä°skele Sancak'ta PKK terör örgütüne yönelik geliÅŸmelere deÄŸinirken Ä°mralı sürecine de deÄŸindi. VÄ°DEO İÇİN TIKLAYIN 2012 yılı itibari ileÂ* olay sayısı 1926, toplam ÅŸehit ise 144, asker 107, polis 24, köy korucusu 13 ÅŸehit,Â* ölen terörist sayısı 239.

    PKK Åžemdinli'de baÅŸarılı olamadı,Â* diÄŸer baÅŸka yerlere girme hesapları da bozuldu. Bizim güvenlikte en büyük zaafiyetimiz mayın konusunda oldu. Terör ÅŸu anda bitecek diye birÅŸey söz konusu deÄŸil. Bazıları Ä°ngiltere, Ä°spanya Srilanka ile görüştüklerini söylüyorlar. Srilanka'yı yerle bir edip terörü çözdüklerini söylüyorlar. Biz ise hukuk çerçevesinde olayı çözmek istiyoruz. Hukuktan anlamayana da Åžemdinlide olduÄŸu gibi gerekli cevabı vereceÄŸiz.

    Biz Beşir Bey'i ilgili ülkelere gönderdik incelemelerde bulundu. Emre bey ve Hakan Bey dönemlerinde ilgili taraflarla görüşmelerimiz oldu. Kesilmenin nedeni de iletişimde samimiyetsizlik yüzünden oldu.

    'BELGELERÄ° MEDYAYA SERVÄ°S ETTÄ°LER'

    Bölücü terör örgütü yanlış ve yanan haberi terör örgütü ifşa etti. Kendilerine göre hazırladıkları belgeyi bazı yazılı ve görsel medyaya servis ettiler. Belki görüşülenlerden bazıları da o metin içinde vardı. Önce Hakan Beyin üzerine gidildi, sonra da benim üzerime geleceklerdi. Ben o dönem Müsteşarımın üzerine neden gidiyorsunuz benim üzerime gelin demiştm. Biz devlet yönetiyoruz, bakkal yönetmiyoruz. O ülkedeki yönetim adi suçlarda anarşi ile ilgili tüm suçlarda onları kullanır, görevleri de budur. Çözüm için ne gerekiyorsa bunu yapmak durumundayız. İstihbarat teşkilatı başındaki arkadaşlarda bize önerileri olmuştur.

    BaÅŸbakan ErdoÄŸan, CHP ile yapılan görüşmelere deÄŸinirken CHP'ye iki parti arasında ortak çalışma yapılması teklifinde bulunduklarını, MHP'den olumsuz tavrına karşın CHP'nin hala bir cevap vermediklerini ve atılan bir adım olmadığını söyledi. Biz yine de CHP'ye aynı teklifi yineleyeceÄŸiz. Bu arada Ä°mralı ile görüşmeler yine olabilir.Â* Ä°mralı'da avukatlarını kendisi de kabul etmiyor, zaman zaman bizim de kabul etmediÄŸimiz de oldu. Çünkü görüşmeleri maniple edilerek dışarıya haberler aktadıldı.



    Kaynak: Haber7





    Erdoğan'dan İmralı için görüşme mesajı Yorumları